Alla inlägg under december 2014

Av Fru Lundgren - 11 december 2014 12:45

Ja idag är det torsdag och det betyder att det snart är helg. Skönt säger ni alla nu som sitter och jobbar eller är på skolan. Men jag tycker inte det ska bli en skön helg. Min man jobbar hela helgen så jag och Max blir ensamma hemma. Vilket inte är så kul. Men jag får fly ner till mina föräldrar och vara med dom i stället för att sitta ensam här hemma hela dagen.

Jag och Max har idag dammsugit hela huset. Det blir lätt mycket hundhår med 3 schäfrar i huset. Tack och lov löser dom andra 4 hundarna inte så mycket hår. Hade blivit tokig då. Tycker det räcker med schäfrarnas. Max blev så trött efter att ha hjälp till att städa då jag kastade han i säng just innan kl 12 och jag hoppas han kan sova ett tag nu då han verkligen behöver det. Han hostar slem idag vilket inte är så kul för han. Sen är han ju täppt i näsan också. Lilla kotten.
Nu ska hästarna få vatten och sen ska jag rasta hundarna igen. Funderar om man ska vika ihop lite tvätt också.

Av Fru Lundgren - 9 december 2014 23:13

Jag och Max (han satt i vagnen) var så duktig och tog alla hundar utom fjant (den nya hunden) ut på en härlig promenad. Så dom fick då röra lite på sig vilket alla älskade. Lämnade dom sen hemma och tog skötväskan och fjant för att gå ner och äta middag hos mina föräldrar. Då det är kallt ute nu så bäddade jag ner Max och fjant i vagnen så dom åkte under en varm filt medan jag gick. Smidigt och bra. Vi var där ett tag och lekte efter maten och kom hem vid 20 tiden. Då var Max grymt trött. Så jag kasta ihop vällingen, bytte till pyjamas på han och nattade han. Vilket han inte klagade på. 20:20 sov han som en stock i sin säng. Jag skuttade ut och gav hästarna mat för att sen duscha. Har nu sett PH och ska nu natta rasta alla hundar innan jag ska gå upp och sova. Min man beräknas sluta jobbet 23:20 så vi får se om jag lyckas hålla mig vaken. Men skulle inte tro det. Haha. Jag längtar redan efter sängen.

Bjuder på en söt bild från då Max och fjant sitter i vagnen nerbäddade. Den är mörk men jag hoppas ni ändå ser.

God natt gott folk. Nu ska jag ladda krafterna för morgondagen som bjuder på nya äventyr och lek med Max.

Av Fru Lundgren - 9 december 2014 15:29

Idag är både jag och Max piggare. Visst vi är täppta i näsan och Max har lite hosta. Men vi är piggare i alla fall och det är ju bättre. Var tänkt att det skulle bli en mysig familjedag då min man var ledig idag. Men då ringde hans chef och frågade om han ändå kunde jobba. Så det fick han fara och göra. Visst är det lite tråkigt men det är bättre med mer pengar in på kontot sen. Så han for vid 11:30 och sen vid 12 tiden kastade jag Max i sin säng så han fick sova lunch. La mig sen i soffan en stund och sen bestämde jag att gå ut i stallet. Skrittade hästarna 15 min på banan så dom fick komma ut en stund i alla fall. Bättre det en att bara stå i hagen. Sen gav jag dom lite Hö och gick in. Hann bara vara inne ca 15 min så vaknade Max. Vilken tajming det var. Vi har lekt runt lite och fikat lite. Ska sen ner till mina föräldrar och äta middag. Alltid skönt att kunna äta med någon då jag och Max är ensamma. Funderar om att ta alla hundar och gå iväg på en liten promenad innan vi åker så får hundarna komma ut och röra på sig. Visst dom har varit ute och busat på gården idag men det är ju ingen motion. Dom måste ju få lämna gården. Bara synd att dom blir lite lidande nu då vi är sjuka. Lider ju med hästarna också som måste stå. Men jag kan inte hinna med allt då jag är sjuk och det får djuren acceptera :)

Nu ska jag rasta hundarna och sen klä på mig och gå en promenad.

Av Fru Lundgren - 8 december 2014 11:08

Både jag och Max är jätte förkylda men vi båda mår bättre idag och Max är inte alls grinig. Han leker runt här på golvet och det är ju ett gott täcken. Hade snart tänkt låta han gå och sova lunch. Får se om jag då går ut i stallet eller om jag bara lägger mig i soffan och tar det lugnt idag. Min man är idag på jobbet och trodde han skulle sluta vid 16 tiden. Han är också lite förkyld men inte lika mycket som jag och Max.

Momme kom nyss och hämtade lilla plutten. Hon ville visa upp han på sitt jobb och jag eller Max kan inte följa dit då vi är förkylda. Så skickade bara hunden. Känns lite jobbigt att lämna bort han en snabbis. Men jag litar på att jag får hem han hel. Hoppas jag då i alla fall.

Av Fru Lundgren - 7 december 2014 19:51

Ja Max har vaknat 4-5 gånger inatt och gråtit pga att han hostar och är täppt i näsan. Lider som tusan med han. Tack och lov så ställde mig älskade man upp och tog hand om Max inatt. Så jag fick sova lite. Jag har nu själv blivit jätte förkyld och känner mig trött i kroppen. Så det blir att ta det lugnt i veckan. Kommer ta ut djuren lite på korta motionrundor så dom ändå får göra sig av med energi.
Vi var och hämtade våran nya lilla hund idag. En chihuahua/nakenhund. Han är så grymt söt.

Just nu ligger jag i soffan med plutten (nya hunden) vid min nacke/axel och smilla vid höften. Sen så ligger dom andra hundarna utspridda lite här och var på olika filtar runt om i huset.
Min älskade man är just nu uppe och nattar Max. Vi ska sen tillsammans gå ut och ta fram en ny höboll till hästarna. Sen ska vi tillsammans med hundarna bädda ner oss i soffan en stund innan sängen väntar. Längtar redan!

Av Fru Lundgren - 7 december 2014 00:01

Efter en lång dag med mycket att göra så känner man sig seg just nu. Har varit på morgonen hos momme och moffe för att ungås med dom. Max är så glad att få vara med dom. Speciellt moffe. Max bara älskar han. Sen så kom rebecka hit vid 12:30 och red "en privatlektion" på Q för mig på banan. Hon är så grymt duktig och Q gillar henne verkligen. Det blev lite träning på volter och att hon fick känna av Q lite mer. Sen efter det gick jag in för att värma mig. Men blev inne ett tag och umgicks med en hängig max och min man. Sen blev det middag och vi lyxade till det med en pizza. Sen efter maten skuttade jag ut i stallet och longerade dom båda. Hade tänkt rida men då fick vi främmande så jag snabb motionerade dom och sen gick jag in. Har bara tagit det lugnt och sett film. Nu väntar sängen.

Av Fru Lundgren - 5 december 2014 13:22

Jag har nu försökt få tag i mamma i närmare 3 timmar utan att någon svara. Visst fan blir man orolig då hon inte svara på så lång tid! Speciellt då jag vet att hon är hemma och ledig idag från jobbet. Hon har till och med en mobil som man kan gå och parkera samtalet man håller på med och svara på den som ringer. Men ja tydligen påstår hon att det går inte alls på henne mobil. Fast jag vet att det gör de då jag har haft en lika mobil. Jaja lyckades nyss få tag i henne och jag blir bara sur. Hur kul är det att gå runt och vara rädd att något hänt och vara orolig? Jag har ju som bättre för mig en att göra det.

Jag nattade nyss Max så han får sova sin lunch och jag ska strax gå ut i stallet. Hade tänkt longera hästarna. Så då får dom i alla fall komma ut en liten stund och röra på sig. Vilket jag inte tror dom klagar på. Men man vet ju aldrig. Dom kanske tycker det är jätte jobbigt att måsta motionera lite. Haha. Fast det tror jag inte då dom alltid ser så glada ut då man kommer.

Spike (schäferhannen) har då lyckas sträcka sig eller något i bakbenet då han haltar lite lätt. Så jag hoppas det snart går över. Vill inte ha sjuka djur. Lider så mycket med dom då.

Av Fru Lundgren - 4 december 2014 20:46

Steg upp vid 10 tiden idag efter att ha legat och dragit mig i sängen en timme. Max var idag hängig och trött för jag fick väcka han och så sen gick vi ner och åt frukost. Sen kom momme och hämtade oss och körde oss till lekis idag. Max var även där seg och var först inte alls sugen att leka med dom andra. Han satt i mitt knä, sög på tummen och ville bli sakta gungad fram och tillbaka. Sen efter ett tag så började han leka lite med två bilar och satt som mest och kollade runt på alla andra barn. Men han var som hela dagen seg och trött. Kom sen hem vid 13 tiden och då fick Max gå upp direkt och sova lunch. Testade ge han mat men han ville inget ha så han fick en vällingflaska och sen somnade han. La ner han i sin säng och sen var tanken att jag skulle ut till stallet. Men la mig en snabbia på soffan och somnade tydligen. Min man väckte mig sen då han kom hem 15:30. Så då gick han även upp och hämtade Max. Men han var inte så sugen att vakna. Söta lilla ungen. Sen har jag som bara umgåtts med min familj. Vi åt soppa och mjukbröd idag och momme kom en stund och hälsade på.
Sen så skyndade jag ut i stallet. Hästarna skulle ju motioneras och sen få mat och vatten. Jag hade tänkt skritta hästarna 30 min var. Men med tre hästar skulle det innebära närmare 2 timmar innan allt var klart. Så jag satte på oss alla reflexer och tog alla tre hästarna ut och gick 30 min med dom alla så då slog jag ju tre flugor i en smäll. Hästarna sa inte så mycket då vi gick utan dom följde snällt med och jag var tvungen att be Q ta sina korta skrittsteg då ingen av vi andra hänger med då han går i sin takt. Annars var dom så där underbart snälla som mina hästar alltid är. Tog av alla reflex och satte in dom i hagen igen. Gav dom vatten och sen kastade in höet. Så nu är hästarna klara för idag och i morgon hoppas jag även kunna motionera dom. Tyvärr jobbar min man dag så det får bli på kvällen jag skuttar ut i stallet. Måste även ta ut och gå en promenad med hundarna. Schäfrarna går mest bara runt här inne idag och väntar på sin promenad. Så jag bestämde att inte gå idag. Satte ut campa och Spike i hundgården en stund. Vilket dom inte klagade på. Ängla var där först med dom men hon surade bara och bråkade med campa så tog in henne igen.

Nu ska jag se någon film med min man innan sängen väntar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards