Alla inlägg den 25 mars 2015

Av Fru Lundgren - 25 mars 2015 22:06

Idag efter att Max sovit lunch så kom min mamma och hämtade upp jag och Max. Vi åkte då in till stan för att möta upp Ida (min brors tjej) och milo (min brorson), samt Idas kompis med barn på Leos lekland.  Min man kom också dit då han slutade som precis. Så Max har verkligen fått göra sig av med energi idag kan man säga. 2 1/2 timme var vi där och busade och lekte. Så jag kan verkligen lova att vi hade en trött liten kotte med oss hem. Åkte hem och åt middag för att sen bara åka till Kåge och handla lite innan det var dax för Max att sova. Han somnade fort efter att ha fått vällingen och jag tror verkligen att någon ska sova gott inatt. Tror även att både jag och min man även ska sova gott då vi båda blev trötta efter allt lek.
Jag är då så glad och har bara haft små små sammandragningar idag då jag har inte alls känt av dom nästan. Vilket verkligen är skönt för kroppen att få slappna av lite och hinna ladda upp krafterna.

Det har varit så grymt fint vänder idag och jag var verkligen så taggad på att gå ut i stallet, men just nu hindrar min kropp mig. Jag blir trött och orkeslös fort så det är inte alls kul. Men inget jag kan göra åt. Kanske hinner gå ut i stallet i morgon efter att ha varit på lekis med Max. Beror ju på hur mycket ork min kropp har. Men visst hade det varit kul att kunna fara och rida dom. Inga långa och krävande pass. Men att bara skritta en runda är ju också motion. :)
Var ut nu ikväll och pussade på dom och gav dom mat i krubborna. Har varit lat och gett dom en höboll i hagen så dom nu kan äta hur mycket dom vill efter att ha haft mask nu som tog deras hull. Så jag kände igenom hästarna och tycker att dom redan har börjat gå upp i vikt, vilket verkligen är bra. Jag vill inte att dom ska vara så smala att deras revben syns. Så jag är glad att dom börjat gå upp i vikt. Kommer även stödfodra dom i sommar så dom ej tappar i vikten igen.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen väntar sängen. God natt

Av Fru Lundgren - 25 mars 2015 08:37

God morgon alla mina läsare. Sitter just nu soffan och kollar på Max då han står på en pall och kollar ut genom fönstret på både fåglar och ekorren som är där ute och äter frukost.
Jag och Max ska även strax ta och äta lite frukost. Sen ska vi nog hå ut en stund och njuta i det fina vädret idag. Måste ju ut fast jag mer en gärna hade legat kvar i sängen flera timmar till. Jag har haft starka sammandragningar inatt och gjort att jag vaknat till nu och då. Fram till kl 06, sen lyckades jag somna då "värkarna" avtog nästan helt. Men ja då väcker Max strax innan kl 08. Då gott folk kan jag säga att jag var allt annat en att stiga upp. Men jag måste ju då min man jobbar och det bara är jag och Max hemma. Kan ju som inte be hundarna att ta hand om han. Fast det skulle ha varit praktiskt. Haha

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards