Alla inlägg den 22 mars 2015

Av Fru Lundgren - 22 mars 2015 18:00

Jag och min man hade igår bestämt att vi bara skulle vara hemma idag och ta det lugnt. Umgås med varandra och med Max. Kanske vara ute på gården och leka. Men allt fick en annan vändning. Vaknade upp med hårda sammandragningar/värkar som gjorde att min rygg (svanket) och höfter domnade bort. Jag har nu vaknat 4 gånger denna vecka med lika smärta och bestämde att åka in idag och be att dom på förlossningen kollade upp det. Så vi åkte och lämnade Max hos morbror Kevin och Ida i Byske. Så Max fick vara där och leka med kusin milo. Sen vände vi och for rakavägen till stan. Blev intagna på ett rum och dom kopplade upp mig mot en dator som mäter min puls, kottens puls och mina värkar. Så där kunde man se allt.

Som ni ser så var det väldigt aktivt med sammandragningar/värkar. Jag satt uppkopplad ca 30 minuter och dom där högsta topparna som ni ser så gick värkarna upp till 80-90 i styrka. Det kändes knappt förutom att jag domnade bort i ryggen (svanket), höfterna och även lite i höger revben. Men annars kändes dom inte. Visst magen blev spänd och hård. Men inget jag kände av om jag inte satte handen på magen. Min man satt mest tyst och kollade på datorn. Han insåg att nu är vi nära slutet på denna graviditet och att vi när som helst kan vara tvungna att åka in. Han hade hoppas att kotten inte skulle komma tidigare då han ej kunnat ta ut ledighet förrän samma vecka jag är beräknad (v.16). Så just nu är det bara att vänta och se vad som händer. Blev i alla fall hemskickad då jag inte är öppen mer en 0,5-1 cm och att värkarna gick ner till under 5 i styrka mellan alla små toppar. Så vi får se om detta lugnar sig eller om man blir 2 barns mamma innan den 1 april.
Bara det att kommer han så tidigt blir inlagda på barn. Vilket jag inte vill. Kommer att sakna Max så grymt mycket.
Efter att ha varit i stan åkte vi till Byske igen och hämtade hem en vild och busig Max. Jag somnade sen på soffan då vi kom hem och har mest tagit det lugnt idag. Min kropp sa inte emot, fast jag gärna hade ridit hästarna i detta fina väder. Men inget jag kan göra något åt. Funderar att ge dom vila från allt tills lilla kotten är född och sen sakta börja sätta igång dom igen. Men jag har så dåligt samvete då dom bara står i hagen. Fast jag har inte ork att motionera dom nu. Och jag måste tyvärr lyssna på min kropp.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards