Alla inlägg den 27 mars 2015

Av Fru Lundgren - 27 mars 2015 22:40

Åter igen så hade jag sammandragningar även denna natt och har haft svårt att sova. Men detta kan inte stoppa mig. Jag och Max steg upp vid 8 tiden och åt frukost. Sen så tog vi fram dammsugaren och började att jaga dom där stora hårtussarna som var stora som elefanter. Dom låg överallt ich väntade på att man skulle gå förbi så att dom kunde hoppa på en. Efter att ha städat så klädde vi på oss och tog en härlig promenad runt byn med alla hundar. Max satt så nöjt i barnvagnen och kollade runt på allt vi gick förbi. Visst det gick inte i högt tempo men vi tog i alla fall en promenad och det är ju det som räknas. Vi lyckades lämna huset och komma ut i det fria. Efter att ha gått promenaden så stannade vi och pratade med hästarna medan hundarna sprang runt på gården. Sen gick vi in och jag gjorde lunch till Max och lät han äta innan jag sen bar upp han att sova lunch. Just då jag lagt Max i sängen kom min man hem efter jobbet så vi pratade lite innan jag la mig på soffan och tog det lugnt medan Max sov. Sen då Max vaknade så for vi till stan för att köpa lite saker och sen åt vi kinamat innan vi for hem. Stannade av hos mina föräldrar och sa hej till dom innan vi sen for hem. Hela familjen la sig i soffan och Max ville att vi skulle läsa sagor för han. Så vad gör man inte för att få en nöjd son?

Sen så gick min man upp och Max upp på övervåningen och skulle städa lite. Jag låg kvar i soffan och tog det lugnt medan dom höll på att städa. Sen gick jag upp och kollade hur det gick för dom. Max visade glatt upp hur duktig han varit och jag berömde han.
Max fick sen välling och vi la han i sin säng innan jag och min man gick ner. Satte oss i soffan och har nu sett Änglagård 2. Nu väntar sängen och jag ber en stilla bön om att få kunna sova mer nu inatt. Så det är bara att vänta och se om man får det. Jag hoppas verkligen att jag får det, för i morgon väntar nya äventyr med lilla busungen Max. Han är verkligen det bästa sonen man kan ha. Han är så lik mig att det ibland blir lite skrämmande. Haha. Ska bli kul att få följa hans uppväxt och se vilken fin människa han kommer att bli.

Nu väntar sängen. God natt gott folk och jag hoppas vi syns i morgon. Kramar.

Av Fru Lundgren - 27 mars 2015 11:16

Då jag var gravid med Max så höll jag på med hästarna ända in till typ förlossningen. Men nu med denna graviditet så känner jag mig tröttare i kroppen och jag har inte ridit/motionerat hästarna på ca 2 veckor. Jag har gett dom mat, vatten och borstat dom. Men inget annat. Jag är nu rädd att jag ska tappa intresset då min kropp just nu sätter stop för att vara i stallet. Så just nu är jag livrädd för att tvingas göra mig av med hästarna efter forslossningen. Ett liv utan häst känns tung. Jag är uppvuxen med dessa fina djur och kan inte tänka mig hur mitt liv skulle vara utan dom.
Vad tror ni? Kommer jag tappa mitt intresse??

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards