Alla inlägg under november 2014

Av Fru Lundgren - 25 november 2014 10:29

Ja idag är det fint väder. Inget regn eller snö och solen försöker titta fram mellan molnen så det blir ett sådär härligt rosa ljus ute. Ska bara äta lite nu med resten av familjen och sen ska jag skynda mig ut motionera alla hästar. Kommer att köra killarna och fara till skogen med ettan. Sen ska jag ta en promenad med min familj och hundarna. Hoppas kunna få med mig min man också.

Hoppas ni andra också kommer att få en bra dag idag.

Av Fru Lundgren - 24 november 2014 23:27

Nu är hundarna rastade och klara för natten. Hästarna fick mat, vatten och nya täcken. Rida blev inget då jag inte alls var sugen att ge mig ut efter mörka och blöta vägar i detta regn. Har suttit och sett lite tv med min man nu ikväll. Satt och såg PH och det är så jävla synd att kristian har åkt ut. Han var ju den bästa där och det är tack vare han som man satt och såg alla avsnitt. Blev så ledsen då han åkte ut. Men jag hoppas att han kommer in igen. Annars blir jag arg.

I morgon hoppas jag på fint väder så man kan hitta på saker ute med djuren. Hundarna skulle haft fått komma ut och göra sig av med energi. Funderar om man ska köra hästarna för då kan schäfrarna få följa med och springa av sig energin. Dom älskar att springa med då jag rider/kör hästarna. Dom andra hundarna är inte alls lika taggade på att följa med. Tråkigt kan jag tycka. Men dom hinner med att springa i hästens tempo och då blir det ju svårt för dom att följa med.

Nej nu ska jag natta kudden i några timmar. God natt. Kram

Av Fru Lundgren - 24 november 2014 14:16

Jo jag och Max kom hem för en timme sen efter att ha varit och ätit lunch med momme och moffe (mina föräldrar) det regnar ute så vi tog på oss regnkläder och tog en promenad dit. Mysigt men lite kallt.
Efter att ha ätit och lekt och ätit så gick vi hem då Max blev lite trött. Så just nu ligger han och sover lunch. Hoppas han kan sova ett tag då han verkligen behöver det.
Jag funderar om att dra ut till stallet. Men hästarna är jätte blöta och jag måste byta täcken på dom. Så vi får se om jag rider eller bara tar in dom och byter täcken. Jag hatar detta regnande. Det är nu man vill bo granne med ett ridhus så man kan rida inne.
Min man kom just hem så nu ska jag vara lite social med han och sen får vi se vad man ska göra resten av dagen och den stora frågan. Vad ska man äta till middag?

Av Fru Lundgren - 24 november 2014 10:32

Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på max som vaknade nu. Han ligger och pratar med sina nallar i sin säng. Det blåser och regnar ute så det är inte alls någon väder jag hade hoppats på. Men får slita på mig regnkläderna och ändå göra allt som ska göras. Hundarna skulle ändå bli glada av att få komma ut och gå en runda. Sen har ju hästarna stått hela helgen. Vilket inte från början var tänkt. Men men. Inget jag nu kan ändra på.
Ska nu stiga upp och ta ut hundarna. Hoppas ni får en bra måndag.

Av Fru Lundgren - 24 november 2014 00:00

Jag ligger just nu i sängen och ska strax släcka lampan och sova, om nu lilla kotten i magen kan sluta sparka runt som en galning. Som ni redan läst på morgon här på bloggen så är denna dag allt annat en bra. Har varit ledsen, besviken och arg. Pratade med mamma i två timmar och grät i stort sett hela tiden. Känner mig slut på ork och tårar nu. Så hästarna fick stå parkerade idag. Men gick en liten promenad med hundarna så dom fick springa lösta och göra sig av med lite energi. Lyckliga och vilda hundar fick jag. Sen gick jag och max ner till mamma och åt middag där. Har varit där en stund ikväll innan vi sen gick hem igen.
Min man kom just då hem från jobbet så max kunde umgås en snabbis med han innan sängen väntade för max. Trötta lilla max somnade typ direkt vällingen var slut. Sen gick jag ut och gav hästarna vatten och mat. Var så sugen att rida men då hela dagen varit dålig bestämde jag att då får dom stå. Annars händer det väl något med dom också. Får hoppas att ingen förstör min dag i morgon. För jag måste motionera hästarna.

Hoppas ni andra där ute har haft en bra söndag. I morgon är det måndag och då väntar jobb, skola och alla andra måsten. Ska tänka på er då jag sitter hemma i morgon. ;)

Ska sova nu. God natt.

Av Fru Lundgren - 23 november 2014 09:06

Jag ligger i sängen och är just nu arg. Allt jag planerat idag gick åt skogen!! Så jag tror inte att jag kommer stiga upp idag. Vill bara glömma denna dagen. Jag hade sett fram emot att göra allt jag planerat och så skiter det sig bara gång på gång och tillslut kommer man till gränsen då man funderar om det är värt att fortsätta att planera saker. Man blir ju så besviken då man inte kan göra det man nu ville. Så ja vi får se om jag ens ska orka göra något. Just nu är jag bara besviken och ledsen.
Hoppas ni andra får en bättre söndag en vad min verkar bjuda på.

Av Fru Lundgren - 19 november 2014 13:07

Efter det som hände igår med hunden vi mötte på promenaden så var mina hundar på vakt och spända igår hela dagen. Så jag bestämde idag att vi skulle gå samma runda som igår och visa att det inte är något farligt att gå där eller att möta andra. Det gick jätte bra och idag hade jag med mig min man som sällskap. Så jag kunde ha mer fokus på schäfrarna. Mötte folk och även en skällande hund i hundgård. Fick säga till campa tre gånger vid olika tillfällen att inte skälla på det vi möter. Men sen gick det jätte bra. Jag är nöjd och hundarna slappnade av och insåg att det inte var så hemskt att möta folk och hundar. Nu ligger dom nöjda och tar det lugnt. Dom ska snart få mat och sen ska jag skutta ut i stallet. Hade tänkt motionera hästarna lite :)

Av Fru Lundgren - 18 november 2014 23:16

Efter promenaden med hundarna och Max, så nattade jag Max då han fick sova lite lunch. Han är så grining och bråkig nu då han håller på att få mer tänder.
Men i alla fall. Min man kom hem strax efter att jag lagt Max i sin säng så vi tillsammans åt lunch ihop innan jag skuttade ut i stallet. Tog Pajsen på banan och red igenom han på volter och skänkelvikning så han skulle mjuka upp och få med sig bakbenen. Sen tränade vi låg och avslappnad fort och jag fick han att trava i stadig form med skallen nere vid sina framknän. Duktiga killen. Sen efter att ha ridit ett bra tag på banan så gav vi oss till ängarna vid banan och galopperade runt på dom. Vill inte galoppera på banan då den är lite hal. Så bättre att ta det säkra före det osäkra. Pigg och glad kille som gärna ville galoppera fort på ängarna. Så fick plocka ihop han lite och hålla tillbaka han hela tiden för att han skulle hålla den korta galoppen. Han var sen trött och svettig. Så jag skrittade runt han tills han blev torr innan vi gick hem.

For sen och åt middag med mamma och pappa. Idag åt vi bara resterna från igår men det var gott det också. Max lekte runt och busade. Sen for vi hem och Max skulle sova. Efter att han somnat så drog jag ut i stallet igen och denna gång stod det motion av Q på schemat. Tog han till banan och red igenom han precis som jag gjort med Pajsen. Å jävlar vilken fin häst jag har. Visst han klarar inte riktigt av en jätte låg form men han gör sitt bästa och jag tyckte han var lika stadig i formen på båda sidorna i volten. Annars har han ju haft problem med höger sida. Men han var mjuk och avslappnad även i den. Galopp testade jag inte på han då det var så mörkt. Sen ska man ju ge sig då det går som bäst. Var så nöjd med han idag att jag ville typ inte sluta rida han.

Gav hästarna mat och vatten innan jag sen gick in. Sitter nu i soffan och har sett på tv. Ska nu rasta hundarna och sen väntar sängen. Gode trött är man kan jag lova. God natt gott folk.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards