Alla inlägg den 11 januari 2024

Av Fru Lundgren - Torsdag 11 jan 21:30

Vissa män är verkligen ett kapitel för sig. Det är som om de enbart ser oss kvinnor som villiga sexobjekt och att de i våra ögon är kungarna kung och vi trånar efter dem. Visar man sig vara pratglad och social som har lätt att skämta, skratta och bjuda på sig själv. Ja då raggar man på dessa män i deras ögon. Säger man rakt ut att man inte är intresserad av dem så påstår de att de kan se hur upphettsad och intresserad man är av dem. Fast man verkligen inte är det. De påstår sig kunna läsa av alla kvinnor och allt vi gör är tydligen för att väcka kåthet och behag för dessa män. Fast man sagt nej så är det som om dessa män ständigt ser detta nej som ett kanske eller rent ut sagt ett ja. De fattar inte att man enbart är trevlig för att man är så som person. Bara för att man klär sig i fina kläder, sminkar sig eller rör sig på sitt egna sätt så är det tydligen för att locka dessa män och skulle man säga till dem att de missuppfattar allt, så är man tydligen konstig och de påstår att man inte vågar släppa fram sina känslor till dem. Haha. Jag måste få skratta men jag tycker det är lite tråkigt att vissa män inte fattar ett Nej jag är INTE intresserad av dig. Pratar man runt med andra så har nästan alla kvinnor varit med om att detta hänt och många har upplevt obehag runt denna man då allt kvinnan gör får honom att se det sexuellt och att hon trånar efter honom. Så hur kan det då bli så fel? Jag anser att det är männen som inte ser det andra ser, de ser inte att man säger nej, utan de vill bara se de så som dom själva vill att det ska bli. Eller?

Nu ska jag inte säga att alla män är såhär. Det finns helt underbara män där ute som ser vi kvinnor som allt annat än sexobjekt och som faktiskt kan vara ens bästa vän och veta att det aldrig kommer att bli något mellan varandra.

Av Fru Lundgren - Torsdag 11 jan 10:30

Kommer till dotterns förskola och där står hennes kompis och väntar med glädje över att min dotter kommer. Ska just gå in och lämna dotterns väska och knappa in henne på datorn då en av pedagogerna kommer ut och säger att vi inte får gå in för de håller på att städa där inne då en annan unge spytt där inne. Jag bara tänker 'jaha och där får hela avdelningen magsjuka' samtidigt som jag känner hur man helt plötsligt mår illa. Hade gärna tagit mitt barn och sprungit tillbaka till bilen i panik. Men kan jag verkligen göra det då min dotter så gärna vill leka med sin vän som står vid oss och väntar på min dotter? Svår fråga. Jag vill inte ha magsjuka i familjen, men samtidigt kan ju syskonen från skolan dra hem det. Så jag lät min dotter få stanna där. Det får bära eller brista. Pedagogerna höll ju på att städa upp där inne medan alla barnen var ute, så har vi tur så blir ingen sjuk. Men sjukdomar finns det ju överallt och det går ju inte alltid att hålla sig ifrån dem.
Hur hade ni gjort i denna situation?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards