Alla inlägg under juni 2013

Av Fru Lundgren - 30 juni 2013 23:30

Varför måste jag vara jagad av oturen hela tiden?????

Ettan är sjuk och har nu börjat ändra sitt humör vilket lätt till att hästarna är inte alls lika bra kompis så på sista tiden så har dom bråkat med varandra lite nu och då. Sen så har Ettan både sprakat och bitit på Pajsen lite här och var men inget som varit farligt. Sen ikväll så hade hon sprakat han mitt på låret så han hade ett sår och var svullen.. Så nu hoppar han runt på tre ben och är inte så sugen att stå så mycket på sitt ena bakben. Men jag hoppas att det blir bättre i veckan annars så ringer jag vetten och ber att dom kommer ut och kollar på han. Ettan var då svullen i benet igen efter att ha sprungit runt i hagen då Cissi var idag och red Pajsen. Suck! Han hade då en grymt dålig dag idag då hon red. Han ville som verkligen inte göra något och var sur hela tiden. Men ibland kan han ju ha en sådan dag. Det kan ju alla ha. Inget jag kan göra åt.

Av Fru Lundgren - 30 juni 2013 10:00

Jag är verkligen helt i kroppen och skallen efter att ha stått både fredag och lördag kväll på stadsfesten i skellefteå. Jag och min man hade köpt biljetter till oss och pappa som födelsedagspressent till han. Han har pratar om att han skulle vilja gå och i år var det grymt bra artister som skulle vara där så vi passade på at gå då. Mamma följde också med men hon betalade sin egna biljett. Vi hade grymt kul och tur med vädret så man ska verkligen inte klaga.

Av Fru Lundgren - 27 juni 2013 22:17

Varför finns ingen som har tid att lyssna på mig då jag behöver dom som bäst? Så fort jag öppnar munnen för att prata så flyr alla.. Jag blir så ledsen och det känns som om jag bara är till besvär för alla.. Jag vet inte längre hur jag ska göra för att få dom att lyssna på mig. Jag orkar ju inte heller bara vara tyst och spela som om allt är bra.. Jag vill ju kunna vara glad och ha roligt som alla andra men just nu är det mycket som tynger mig och jag hoppas att allt snart är över.

Av Fru Lundgren - 27 juni 2013 12:38

Idag så regnar det. Har gjort det typ hela natten och det regnar nu också. Suck. Hade ju hoppats kunna ha sol idag så man hade kunnat gå en långrunda med hundarna.. Men nej då det gick ju verkligen inte. Så det blir att vara inne idag. Kanske ska man passa på att städa lite tror jag. Fast det lät inte alls kul men man måste ju tydligen göra det.. HAHA. Hade tänkt att kanske kunna rida Pajsen idag men då det regnar såhär mycket så kommer jag då inte att rida idag.. Han är nog redan sur på regnet så jag orkar inte bråka med han och rida han då. Det är inte värt det.

Av Fru Lundgren - 26 juni 2013 21:00

Idag har solen lyst och det har även blåst lite men det gör ju inget. Så länge det inte regnar så är jag nöjd. Idag så ska Cissi komma och rida igen men före det så ska jag, min man och min mor fara och handla i stan lite för det finns typ inget hemma att äta. Det var tryckade varmt i stan och jag vart helt slut av att handla. Men det ha jag ju rätt att vara då det inte är så många veckor kvar innan man får barn.


Cissi tog upp Pajsen igen på banan och jag satt och kollade på. Han testade henne lite idag så hon fick driva på han lite så be han att lyssna men det har hon ju rätt att göra. Annars så såg hel passet grymt bra ut. Hon ska komma på fredag och söndag också och rida så vi får hoppas på bra väder =)

Av Fru Lundgren - 25 juni 2013 19:00

Å gud vad jag hatar att bråka.. Men idag så vart allt för mycket och jag och min man började bråka.. Det är inte så lätt nu då det är kaos runt oss och så är det saker som jag inte får skriva så blir det så mycket svårare att berätta så ni fattar. Men kan säga att det är så att vi ligger i bråk med en bolag och det tar så mycket på en. Vi har bråkat med dom i ett år nu.. Så ibland blir allt bara för mycket och man blir arg för inget och så blev det igår. Så vi bråkade och sen åkte han till jobbet så nu ligger man i soffan och vill bara lämna allt och försvinna härifrån..!

Av Fru Lundgren - 24 juni 2013 22:00

Är det bara jag som tycker att helgen går för fort? Det känns som om helt plötsligt så är det måndag igen och veckorna bara springer iväg. Man hinner typ inte med alls.. Men det kan ju också vara skönt. Fast man måste som stanna upp och njuta också i allt detta fart. Man måste se till att ta vara av livet fast det ibland rullar på så fort.


Idag kom medryttare Cissi också och red Pajsen. Hon är så grymt duktig på att rida han och jag är så glad att jag verkligen hittat en medryttare nu som han trivs med. Så jag hoppas hon vill stanna länge och rida han. För då kan jag lägga lite tid på annat och inte vara ledsen för att jag inte hunnit ta ut och rida han. Sen kan man behöva lite tid här hemma sen då lilla Max kommer. För man kan ju som inte bara be han att gå och lägga sig så man kan få gå ut till stallet. Det är ju som ingen hund man pratar om.

Av Fru Lundgren - 23 juni 2013 14:00

Ja idag så for vi till stan och lämnade av min mans mor på bussen till Luleå. Så nu är man ensam igen. Eller ja ensam och ensam men bara våran lilla familj menade jag. Efter att vi lämnat henne så for vi till loppisen i stan och kollade runt där. Så nu kom man hem med mer kläder till lilla Max så nu ska man bara tvätta allt och så är det att vänta på att han vill komma ut. Jag hoppas att han kommer snart och det gör nog min man också. Jag är ju nu i vecka 34 så det är inte så lång bort nu och det känns så kul.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards