Fam Lundgren

Senaste inläggen

Av Elin - Fredag 12 april 19:20

Idag var det tänkt att jag skulle städa huset och fixa med tvätten. Men efter att ha varit ut en snabbis och gett hästarna frukost så kände jag hur otroligt varmt och skönt det var ute i solen, så jag bestämde att ta ut alla barnen och hundarna efter att vi ätit frukost. Jag ångar inte en sekund att vi gick ut och det tror jag varken barnen eller hundarna heller ångrade, då dom alla lekt och busat ute. Eller ja inte milla, för hon sov i barnvagnen. Vart så att vi var ute i nästan 2 timmar och det var så skönt. Sen då vi kom in igen så vart milian väldigt trött och somnade på soffan. Sen då han vaknade upp så hade han 39,2 i temp. stackar lilla killen. Det var ju inte feber som vi skulle ha på lovet. Men vad kan man göra?! Händer det så händer det och det är inget man kan göra något åt. 


Tanken var att jag idag skulle ut med hästarna och rida dom, men då jag känner att jag fortfarande har ont i skallen efter att jag igår fick migrän, så blir det att inte rida dom ikväll. Kanske att man ta gå en liten promenad med dom. Men jag vet inte. Min skalle skulle helst vilja ligga på soffan.

ANNONS
Av Elin - Onsdag 10 april 10:45

Ja som rubriken lyder så vaknade jag upp idag och kände, oj vad skönt med fredag i morgon. Men insåg sen att jag att det är ju bara onsdag idag. Så man vart besviken att man vaknade upp på fel dag. Haha.

Idag lyser solen och det blåser nästan ingen så det ska bli skönt att gå till förskolan sen och hämta Max. Denna gång lovade jag att ta med hans lilla balans cykel så han och milian kan cykla hem tillsammans. Det är väldigt kul att mina barn alltid tyckt det är kul att vara ute. Jag har som aldrig behövt tvinga dom till det.

Nu ska man ta och vika ihop tvätten och sen ska man ge barnen lite lunch. =)

ANNONS
Av Elin - Tisdag 9 april 22:48

Det var otroligt många som var in och läste på min blogg idag då jag skrev det där inlägget som jag känner är lite känsligt för mig. Men samtidigt så känner jag att jag inte vill eller ens kan vara tyst om hur jag tycker om min kropp. Det är inte rätt mot mig själv. Visst alla ska älska sig själv så gott det går och det gör jag också. Men ibland kan man inte göra det och de är väldigt synd då det är så, det är inget man bara går och inbillar sig för att andra ska tycka synd om en. Eller i alla fall jag gör inte det. Jag får oftast höra att jag ser bra ut och har bra kropp, men oavsett hur ofta man får höra det så hjälper det inte om man inte själv trivs med det man ser. =)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Men nu till något helt annat. Jo hur min dag har varit. För jag vet ju att många följer bloggen just för att veta hur man haft det och vad man gjort.
Jo min dag har väl varit bra förutom att jag haft en väldigt väldigt arg och ledsen 3 åring, som för övrigt blir 4 år på måndag. Då denna härliga lilla kille nu ska sluta med nappen. Alltså det är som att ta död på han. Han blir så hysterisk, så skulle ni grannar runt oss läsa detta så mördar jag han inte. Utan han får bara inte som han vill och där av den otroligt härligt höga tonen som får allt annat att låta mesigt. Men efter en stund gå ger han sig och släpper detta med nappen, vilket är skönt för oss alla. Jag hoppas han snart förstår att det är för hans bästa fast han just nu ser det som hans värsta.
Det har stormat idag så man vill knappt gå ut, men det måste ju alla Skelleftebor ha kännt idag. Och i denna otroligt härlig storm så skulle jag och barnen gå till förskolan och hem igen. Det gick bättre än vad jag trodde då vi nu kan gå den kortaste vägen och slippa gå runt hela byn. Milian cyklade hela vägen till förskola och Max cyklade hela vägen hem. Sen då vi kom hem så fixade jag med hundmaten och barnen lekte ute en stund.
Sen har jag plockat hundskit från gården, men tyvärr så sitter det mesta fast i isen så jag hoppas på sol nu och varmt så man kan ta bort allt. Och så har jag tränat Tindra och Wilda på inkallning. Något dom ibland inte lyssnar på. Men dom är ju bara 4 månader också så snart lär det funka bättre. Jo och så har jag även gått en promenad med hästarna och hundarna. Och städat lite i köket och fixat på. Så jag har hunnit väldigt mycket idag. =)
Känner mig helt slut efter dagen och jag hoppas att morgondagen bjuder på lika härlig dag där man kanske till och med hinner fixa bort all tvätt. Eller var detta kanske en för hög önskan?!

Hoppas ni alla haft en bra dag =)

Av Elin - Tisdag 9 april 12:00

 


Jag har i flera år (eller så länge jag kan minnas) haft en drömt. Jag har nu i några år försökt nå denna dröm, men har av olika saker tvingats släppa denna dröm för att sen jaga ifatt den igen. Nu har jag lyckats jaga fatt i denna dröm igen och jag står nu men drömmen i min hand. Jag borde vara lycklig och jag borde vara full av förväntan. Men det är jag inte. Jag är i stället full av ångest över vad andra ska tycka över att jag har denna dröm. Vad andra ska tänka och säga om just detta. Jag tycker verkligen inte att det ska få vara så, men i denna värld är det ibland svårt att bryta normen och gå mot strömen en stund. Jag vet att jag kommer bli lycklig med denna dröm, eller ja jag hoppas då det. Men jag vet inte om jag vågar göra den till verklighet. Jag har en man som stöttar mig och han står vid min sida oavsett om jag även denna gång väljer att släppa min dröm igen. Han har suttit vid min sida och lyssnat på mig då jag pratat om hur jag vill ha det och hur rädd jag är för att vad alla andra ska tycka. Ni som läser detta känner kanske att det är väl bara att skita i vad andra tycker. Men det är inte så lätt för mig då jag i så många år varit den där man kan mobba, snacka skit om och trycka ner. Allt började ju då jag gick i lågstadiet. Jag har som alltid varit den där alla har så otroligt lätt för att känna att dom måste ge sina åsikter om hur JAG lever. Varför är det så? Jag har ju som inte bett om att få höra vad ALLA andra tycker om hur jag lever MITT LIV. Nu tror jag inte att jag är ensam om att just råka ut för detta, då jag tror att många tyvärr har folk runt sig som är mer en villiga på att berätta hur andra ska leva. 


Nu då ni läst denna så kanske ni funderar vad det är för dröm jag har. Jag har länge funderat på om jag ens ska skriva ut den eller inte, men samtidigt så vad spelar det för roll? Ni kommer ju ändå bara snacka om vad ni tror att det kan vara. Och då mannen fått skit förut då folk trott att jag varit otrogen eller tänker lämna han så måste jag få säga att det är INGET med varken mannen eller barnen att göra. Dom är det bästa jag har och dom kommer jag aldrig vilja leva utan. 

Min dröm handlar om min egna kropp och att jag inte känner mig riktigt bekväm i den. Så jag har varit i kontakt med en klinik redan 2017, men då jag strax där efter blev gravid och väntade Milla så släppte jag drömmen. Det drömmen handlar om är att jag vill ha större byst. Jag trivdes som bäst med min kropp då jag ammade och hade större bröst. Men efter 3 barn med både ammning, graviditet och viktig upp/nedgång, så har det satt sina spår och jag känner mig allt annat en kvinnlig och bekväm somd et är idag. Nu är det inte så att min man tvingar mig att göra detta, snarare så är det så att han tycker jag är fin oavsett hur jag gör. Men det är jag själv som vantrivs. Jag hatar att ha bikini och jag har i stort sett ingen bh eller bikini som sitter bra på mig. Så jag tycker det är jobbigt. Men om jag ska göra min dröm till verklighet vet jag inte ännu när jag ska göra. Det är lite saker som man måste lösa först och framförallt är jag nervös över att det ska gå fel och man blir den där som sen står med smärtor och problem. Något jag känner inte är värt det. Ni får dömma mig som ni vill, för jag har nu lättat mitt hjärta och känner att dom som nu dömmer mig bara visar att ni inte är äkta vänner. 


Ni som har opererat era bröst får gärna läman en kommentar hur ni upplever det efter operationen och skriva lite kort om hur ni kännt före och efter allt. =)

Av Elin - Tisdag 9 april 09:25

Ja idag är det tisdag och jag hade verkligen hoppats att denna storm skulle ta och ge sig. det är inte ens nästan roligt att gå utanför huset och både barnen och djuren tycker det är lite jobbigt att vara ute. Man har lite dåligt samvete då man idag ska sätta barnen i vagnen och gå till förskolan för att hämta Max. Snälla momme var hit och hämtade han på morgonen och körde iväg han, men då ska jag sen hämta han. En dag som denna kan jag känna lite att det är synd att jag inte har körkort. Men jag är samtidigt van att inte ha det så jag saknar det ju som inte så mycket. Av Elin - Lördag 6 april 20:49

Fast jag inte alls sovit mycket idag så har jag ändå hunnit göra väldigt mycket idag. Jag for ju och red med en vän och hennes häst. Blev 2 timmar barbacka på Troy och även i traven. Alltså en stor stjärna till han då han idag var så grymt duktigt. Sen då jag klev av han så började jag seriöst fundera om jag ens kommer att kunna gå sen. Haha. Men ja i alla fall så känns kroppen ändå bra nu och inte alls stel eller ont som jag trodde tidigare idag.

Sen så har jag mockat ligghallen och fyllt på spån, varit ute med hundarna och så lagat mat och en vän kom förbi och åt middag med oss. Väldigt trevligt med sällskap och inte alltid att man är själv med mannen och barnen.

Nu är alla barnen nattade och jag ska se lite film med mannen.

Av Elin - Lördag 6 april 10:04

Ja som rubriken lyder så har jag inatt sovit väldigt lite. Till och med mannen min hann komma hem och sista gången jag kollade på klockan var den 04.30 så jag var inte så pigg på att lämna sängen då klockan ringde vid 08 tiden. Men bara att bita i det sura äpplet och fortsätta. Blir i alla fall att fara ut och rida idag kl 12 och det ser jag framemot att göra. Sen så funderade jag om att kolla om jag får lös Lillans vagn så kan man kanske fara ut och köra henne en bit. Det tror jag hon skulle gilla. Hon älskar nämligen då hon får fara ut och köras.

Nu ska man ta lite kaffe och sen hoppas att kroppen vaknar till liv. Och för er som inte vet det, så jag gillar inte kaffe. Men min kropp blir lite pigg på det så jag tvingar mig ibland att dricka det.

Jag hoppas ni alla får en bra dag. =)

Av Elin - Lördag 6 april 03:15

Jag ligger i sängen och har legat här ett tag nu. Men allt så tankarna snurrar i skallen så mycket att jag inte kan sova. Så otroligt typiskt då jag ska ut och rida i morgon vid kl 12. Men men vad ska man göra? Och då jag nästan höll på att somna så vaknade Milla och började gråta. Så då steg man upp och gick till henne för att trösta henne och göra så hon somnade om, vilket hon nu gör och så själv är man tillbaka på ruta ett och ligger här vaken. Ibland skulle det vara så skönt om man seriöst hade någon som verkligen ville och orkade bry sig så mycket om mig att jag kunde öppna upp mig och bolla alla mina tankar med. Men men, nu ska man försöka sova igen. Får se om man lyckas.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se