Fam Lundgren

Senaste inläggen

Av Elin - Söndag 12 maj 19:15

Oj vad dålig jag är på att uppdatera här. Men just nu finns inte tid och jag vet inte ens vad man ska skriva. Dels för att det inte finns så mycket jag för tillfället vill dela med mig och dels för att jag just nu känner att det inte är bra att skriva ut alla mina tankar och allt här, för det finns saker jag inte vill att alla ska läsa om. Just för att jag vet att det finns personer där ute som skulle älska sig i att gotta sig i andras problem eller att dom påstår att man bara hittar på en massa skit. Ni vet svenska folket i ett nötskal.

Så tills allt detta lugnat ner sig så kommer jag antingen sätta upp vissa inlägg med kod eller att jag låser hela bloggen. Vi får se hur jag gör. =)

ANNONS
Av Elin - Onsdag 1 maj 20:46

Ja idag är det den 1 maj och jag hade som plan att hitta på något kul med barnen. Milian ville ut och rida Lillan och jag tänkte då att man kan ta en promenad med i skogen och låta han rida. Men så vaknar man upp och mår skit. Hela min nacke värker och jag har sådan huvudvärk att jag hör mon egna puls i bakhuvudet. Så vad har man gjort? Jo man har legat på soffan o stort sett hela dagen och knappt kunnat göra något. Vilket är så synd. Men jag hoppas att detta ger sig och jag har fått en tid på tisdag och ska fixa min nacke och rygg. Självklart så ska ju allt hända då det är röda dagar och ingen som kan ta emot en. Men men barnen har fått vara ute och leka lite fast det regnade och sen så har vi spelar lite spel och busat på lite. Men blir så slut direkt då man är yr och har ont.
Sen så mår man lite dåligt att man inte kan motionera djuren som man hade tänkt, men jag måste lyssna på min kropp. Nu ska man ta en varm dusch och sen ska mannen min massera min rygg och nacke så hoppas jag att den största smärtan kommer att släppa.

ANNONS
Av Elin - Onsdag 17 april 09:11

God morgon alla där ute. I skrivande stund ligger jag kvar i sängen och barnen har nyss även varit här och myst med oss. Väldigt sällan det händer att man kan få hela familjen i sängen. Men just idag så vart det så. Vilket är så otroligt mysigt och jag vet att alla uppskattar det.

Idag lyser solen och det blir att vara hemma och ute på gården i detta fina väder. Barnen älskar att vara ute och det är så otroligt härligt. =)

Önskar er alla en bra dag =)

Av Elin - Tisdag 16 april 18:08

Jag överlevde cellprovet idag och helt ärligt så kände jag inget då hon gjorde testet. Jag måste antingen ha väldigt lite känsel eller så var hon duktig. För jag har hört att folk säger att det gör ont att göra testet. Men jag kände inget som sagt.
Men barnmorskan vart typ sur för att jag inte gjort testet tidigare. Man kände bara 'håll i käften och var istället glad för att jag kom för att göra det nu...' Så hon kunde ju som ha varit lite trevligare mot mig. Sen nu måste jag vänta i 3 månader innan jag får svar på testet. Fattar inte varför det ska ta så lång tid. Men bara att hoppas på att detta ej nu visar cancer eller något.

Av Elin - Tisdag 16 april 11:02

God morgon alla där ute. Hoppas ni har en bra dag och att ni ev kan passa på och njuta en stund i detta otroligt fina väder.

Jag har sådan ångest idag att jag vill spy. Jag ska idag vid 15 tiden fara och ta cellprov. Jag är så nervös att man sen ska få svar att dom hittat något. Vilket med min jävla otur kommer vara så att jag är drabbad. Jag är inte nervös inför själva testet, utan för svaret man senare får.. Jag vill ha svar men jag vill inte ha svar. Jag är rädd att dom ska hitta något och det vill jag inte. Man vill få veta att man har cancer. Det där sjukdomen som är så hemsk. Men samtidigt så om dom hittar något så hoppas jag att det går att rädda så blir frisk. Jag har många tankar som snurrar just nu och jag känner mig helt död i skallen.

Av Elin - Måndag 15 april 15:59

Alltså detta inlägget som jag igår skrev kunde man ju tolka så som att det är bråk hela dagarna och att jag sitter och gråter hela dagarna. Men alltså så är det ju inte. Det är ju inte bråk jämt, men ibland har man dagar då man om förälder är slut och trött och då blir minsta lilla bråk blir tungt och man mår dåligt och känner sig som en dålig mamma. Fast man vet ju att det inte rä så att barnen far dåligt eller att man är en dålig mamma. Det är bara det att har man en dålig dag så känns allt så dåligt.

Av Elin - Söndag 14 april 19:40

Alltså en stor klapp på axeln alla ni där ute som har barn som är i trotsen. Jag vill bara dö! Det är INTE alls kul att ha en blivande 6 åring och en som just fyllt 4 år. Deras humör svänger lika fort som vinden och oj vad ALLT kan göra att dom blir arga och skriker. Jag gör allt jag kan för att lirka och försöka få deras humör att vara på topp. Nu händer det ändå att dom ryker ihop för att den gjorde det och den gjorde så. Så det är alltid liv och kaos just nu. Så mycket att jag till och med stänger in mig på toan för att gråta lite och sen samla ny kraft för att gå vidare och försöka prata med dom. Vissa dagar går allt som en dans på rosor och andra dagar räknar man timmarna innan dom ska sova redan 10 minuter efter att vi vaknat. Så ja allt är upp och ner vissa dagar och jag känner att detta är väldigt prövande som förälder och det finns seriöst ingen som skriver ut detta kaos med att ha barn. Jag kan vissa gånger bara sucka och längta tills dessa perioder ska vara över. Samtidigt som jag verkligen älskar mina barn till oändligheten. Jag känner mig vissa dagar som en dålig mamma då jag står fast i våra rutiner, men barnen ligger på golvet och skriker. Hur ska man göra? Jag gör mitt bästa för att mötas på deras nivå och ändå funkar inte det. Så vissa dagar lär grannarna ha hört hur barnen sitter och skriker, men det går inte att ta en diskution med dom då dom är på det humöret så jag låter dom skika av sig lite och då dom lugnat sig så kan jag ta och prata med dom och försöka få dom att förstå vad som är rätt och fel. Så ni kan kalla mig dålig mamma. Men jag känner att så som jag bemöter mina barn, funkar bra för oss och det är ju de viktigaste. Nu sitter dom ju inte 24 timmar och skriker. Men visst kan det några stunder per dag bli kaos här hemma. Och jag och min man gör allt för att få dom lugna, men jag känner också att det är viktigt att barnen inte alltid ska få allt som dom vill. För detta kan bara leda till mer problem längre fram. 


Men i alla fall så har ändå dagen varit bra fast det varit lite bråk och skrik här. Nu ska dom snart sova så det blir att gå till stallet en stund och sen umgås med min älskade man. 

Av Elin - Lördag 13 april 15:05

Idag har jag en sådan där dag då jag känner mig så otroligt låg och i stort sett bara vill ligga i sängen och gråta. Jag känner mig inte sugen att göra något. Därför så har Milla fått leka med grabbarna i deras rum medan jag legat på rygg i sängen och lyssnat på dom. Slutade sen med att barnen lekte i sängen vid mig. Jag blir så otroligt besviken på mig själv då jag har dessa dagar. Jag vill kunna vara på topp och göra det bästa för barnen. Men jag orkar inte. Så jag lämnade nyss sängen och bestämde att vi skulle ha lite film mys. Så jag har fixat chips, ostbågar, popcorn och dricka till barnen. Grabbarna skulle städa sina rum och sen ska vi se filmen. Dom tycker det är kul och jag känner att jag gör något för dom. För i övrigt känner jag mig bara dum som mår såhär och att det går ut över barnen. Men dom har haft kul och lekt på sina rum så innerst inne är det väl bara mitt samvete som mår sämst.. För såhär som jag mår är ju tabu att ens må och prata om, i alla fall om man kollar överallt på Internet. Det är ingen som öppet berättar att dagar med barnen är upp och ner vissa dagar. Man får som inte ha dåliga dagar för då är man en dålig förälder. Eller är det så?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2019
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se