Alla inlägg den 19 januari 2020

Av Fru Lundgren - 19 januari 2020 19:35

Jag hatar att min kropp mer eller mindre börjar ge upp i perioder. Vissa perioder kan det gå flera dagar innan den blir stel eller låst. Men nu sen jag skadade handleden för 1 1/2 år sedan så känns det som om min kropp sakta men säkert vill ta död på sig själv, fast jag inte vill det. Kommer börja äta vitaminer igen och se om det bara är det som behövs för att få den att må bättre. Idag efter att jag motionerat båda hästarna och mockat ligghallen så har jag ont i mitt friska knä och känner också av ryggen. Dock tror jag detta beror på mitt skadade knä efter olyckan den 28 november. Men jag håller tummarna att det kommer bli bättre med kroppen då jag verkligen vill vara aktiv med både djuren och barnen.
Så jag får hoppas att kroppen kommer börja jobba mer med mig än mot mig. För detta är ju något jag brinner för att göra med både djuren och barnen. Att tvingas sälja djuren är inget jag vill göra. Dom betyder mycket för både mig och barnen. Så håller tummarna att med vitaminer kunna få kroppen på spåret igen.

Av Fru Lundgren - 19 januari 2020 09:14

Det borde vara helt olagligt att stiga upp tidigt på morgonen. Jag steg upp 07.30 och jag känner mig helt död och hade gärna kunnat sova 2 timmar till. Men jag lät min man få sova längre idag då han till veckan ska jobba natt och han behöver så mycket sömn som möjligt. Jag är ändå glad att mina barn inte vill stiga upp mellan 04-06 som många andra barn och jag skulle nog inte orka stiga upp den tiden heller. Skulle ha fått migrän och legat död på soffan sen. Haha.

Är lite seg sen igår då min älskade släkt var hit för att fira älskade Milla som fyllde 2 år den 14 januari. Alltså jag kan inte fatta att hon redan är så stor. Men i alla fall så vart hon så glad över att släkten var här och hon fick så fina paket av alla. Tusen tack alla som kom igår. Det är så skönt att man ändå har så fin kontakt med sin släkt och vi ses ju väldigt ofta med dom och har olika släktträffar och hittar även på att man ibland möts upp i stugan som min morfar har för att grilla gorv och hamburgare på vintern eller surströmming på sommaren. Så jag är så glad att ha sådan fin släkt. Önskar att alla kunde ha den kontakten med sin släkt. Men förstår ju att det kanske inte går pga olika anledningar..

Jag ska nu skutta ut och ge hästarna mat och sen ska man fara till mina föräldrar och äta frukost där och barnen får leka med sin kusin Kellie som är där och har sovit över.

Önskar er alla en bra dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards