Alla inlägg den 24 februari 2019

Av Fru Lundgren - 24 februari 2019 10:26

Ja idag är det söndag ifall någon missat det. Det är fortfarande sjukstuga här då Milla har feber och är lite snorig. Men vi andra har klarat oss ifrån det, i alla fall än så länge. =)

Vädret idag är verkligen inte alls kul. Det är 7 grader varmt och så regnar det till och från så det är is där man skottat bort snön så man kan gå. Vilket leder till att alla vägar också är isiga så att motionera Lillan går inte alls så bra då hon är barfota och jag vill inte att hon ska halka och göra sig illa. Men vi får se om jag kan ta henne till ridbanan och låta henne jogga lite där då det är mindre is där. 


Jag funderar även om jag ska raka hästarna i veckan då dom svettas så fort nu då det är så varmt och vi går ju som mot våren så det kommer ju bli varmare och varmare. Även om jag rakar dom nu då det är varmare ute så hinner dom bli vana vid det denna vecka ifall det i mars blir kallare. För hela denna månad ut så skulel det vara väldigt varmt och då är det nog bäst att passa på att raka dom. Jag är mest lite osäker om att raka dom just för att jag är rädd att jag ska få så ont i min handled. Den är ju bra men kommer aldrig bli som vanligt och jag är rädd att förstöra den igen och göra så att man måste gå på behanlingar igen. Jag är ju så beroende av min handled. 



Nu ska man vara med barnen och sen ska man ut i stallet och mocka ligghallen och så gå en promenad med alla hundar. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards