Alla inlägg den 13 mars 2016

Av Fru Lundgren - 13 mars 2016 18:09

Det gäller att vara effektiv då man har djur, barn och ett hus att ta hand om. Många måsten under dagen som ska gå ihop.
Började dagen med att jag vaknade vid 07:30 då någon av unghundarna (Chelsea eller Hailey) pep och ville ut. Kastade ut dom på gården och vad gör dom? Jo dom brottas runt i snön i över 10 minuter utan att ens tänka tanken att göra sina behov. Suck! Tack för den. Går upp och lägger mig en stund i sängen igen och väntar på att barnen ska vakna. Då dom en timme senare vaknade så steg vi upp och jag började städa lite. Drog fram soffan och tog bort alla leksaker som var under den och dammsugade bort typ 10kg hundhår!!!
Sen kom Max på idéen att göra frukost på sängen för pappa (min man), så då gjorde vi det. Fast det var jag och barnen som åt mer en vad han gjorde. Haha. Efter frukosten så åkte vi till stan och jag köpte nya lampor till fönsterna och även nya glödlampor. Sen så köpte jag två böcker till Max då jag sprang in på ÖoB och kollade om lampor.

Boken om Ingrid som handlar om en busig liten flicka som Max verkligen älskar att läsa, innehöll tre böcker
-Ingrid har plåster
-Ingrid vill äta
-Ingrid vill bada

Så nu kan jag och han läsa mycket om Ingrid och skratta åt hennes saker hon hittar på. Tack vare henne så är Max inte rädd för plåster och inte heller rädd för bassiluskan (förkylning). Så dom är lärorika och jag tror att alla barn tycker om att läsa om Ingrid.
Andra boken handlar om bonden blom som hittar på spännande saker på sin bondgård och man får sig ett och annat gott skratt av han. Så jag ska införskaffa fler böcker om han. :)

Efter att ha varit i stan och sen satt upp lamporna i huset så man fick lite ljus så städade jag vidare en stund innan jag sen tog alla schäfrar och dvärgpinschern frazze ut på en promenad runt byn. Dagens promenad innehöll även träning. Hundarna skulle gå vid min sida utan att gå framför mig. Så dom fick använda skallen lite och tvingas hålla koll på vilket tempo jag hade och om jag stannade så fick dom inte gå om mig. Dom var helt slut då vi kom hem och som belöning så fick dom springa och leka en stund på gården innan vi gick in.
Hemma igen så var min man i hög färd att laga middagen och idag blev det någon nytt.
Stekt kykling med ris och currysås. Grymt grott och barnen älskade det. Vi är less på att alltid äta samma mat så vi har bestämt att laga något nytt så man kan få in nya vanor. Något som är kul att testa. :)

Nu ska jag strax ut och rasta hundarna igen och sen väntar mer städning av huset innan det är tid att natta barnen och då ska jag ta en varm dusch då dom sen sover. Eller först ska jag ur och kolla till hästarna. Ska försöka skotta upp ridbanan så man kan vara där och på så sett motionera hästarna mer då barnen sover. Då kan man lättare hålla igång hästarna. :)

Av Fru Lundgren - 13 mars 2016 14:55

Älskade älskade Toretto. Jag saknar dig så det gör ont. Önskar jag kunde få träffa dig en gång till och berätta hur mycket du beryder för mig. Hur mycket jag älskar dig och hur svårt jag har att klara mig utan dig. Du fick mig att kämpa och nu då du är borta känns allt tungt. Jag känner mig tom och inget är riktigt kul längre. Jag hade ju hoppats att vi skulle klara kampen med dina problem, men tyvärr vann dom och jag gjorde det bästa för dig och nu ligger jag här med sorg och ett hjärta som känns tomt. Jag dammsugade i tvättstugan och hittade en tuss av ditt hår. Jag började gråta och det sista spåret av dig som suddades ut. Nu finns bara mina minnen och bilder kvar som kan bevisa att du varit här. Det känns tungt och jag försöker acceptera sanningen, men det är svårt. Du var ju så jävla fin. Ditt hjärta var av guld och du kände direkt då jag mådde dåligt. Jag saknar dina ljud av dina håriga tassar då du gick på golven. Jag saknar ditt ylande på morgonen då du ansåg att jag sovit för länge, jag hatade det du då gjorde men jag saknar det idag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards