Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Fru Lundgren - 17 augusti 2014 21:38

Jo idag är det redan söndag och jag steg idag upp och for först till stan med min man, kotten och momme. Vi gick på loppisen i stan som är sista dagen idag för detta år. Suck! Men snart är ju stora loppisen i Luleå. LÄNGTAR! Efter att ha varit i stan så for vi raka vägen till stallet. Jag hade bestämt att fast jag är trött i kroppen så MÅSTE hästarna få komma ut och röra på sig. Hoppade Ettan först. Hon kändes inte alls som hon brukar. Då jag känner mig trött och slut i ktoppen hamnar hon i samma sinnesstämning som jag och hon blev seg och drog hovarna efter sig. Resulterade till två stop på hindret och jag tog ett djupt andetag och räknade till 10. Sen taggade jag till och fick kämpa för att få henne att lufta hovarna ordentligt. Men hon blev sen bättre i slutet av passet då jag red med mer tryck i galoppen. Hoppade 85 cm idag. Och det har vi bara gjort en gång tidigare så jag är ändå nöjd. Vi rullade på den höjde några gånger i varje varv och hon skötte sig bra. Gqav mig sen och fick hjälp av max att skritta av henne. Han satt framför mig i sadeln och njöd över att få rida. Efter att ha borstat och fixat klart med Ettan så for jag och Pajsen upp på banan. Var tänkt att bara skritta men så blev det inte. Började med att rida runt på volten och få han avslappnad och mjuk genom hela kroppen. och sen la upp ett litet hinder på 40 cm och hoppade det på volten så han fick kämpa lite med att både var stäld på volten och hoppa hindret. Och han skulle inte räta up sig eller då vi hoppade. Rullade på det några gånger i varje varv och sen gav vi oss. Bäst att ge sig då det går som bäst.

Satte både han och Ettan på betet sen och tog då Q ut till skogen. Han var lugn och fin. Men blev pigg och nästan lite het i traven så jag fick kämpa lite och plocka ihop han hela tiden. Men han har ju stått nu 3 dagar och blir då pigg då man rider ut. Men jag tycker ändå han var grymt fin och fast han var så pigg så arbetade han ändå i form. Fina killen. Skrittade sen hem på långa tyglar med en nöjd kille.

 

Har sen varit med min man och kotten. Vi åt middag med momme och moffe och sen skulle kotten gå och sova. Så min man gick också och al sig då han sen ska upp kl 23 och fara till jobbet. Han jobbar ju natt som han oftast gör. Så då är det snällt att låta han sova så han kan jobba utan att vara så trött.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards