Alla inlägg den 2 juli 2018

Av Fru Lundgren - 2 juli 2018 21:54

Jag har verkligen tappat suget att blogga. Eller ja det är inte bara på blggen jag tappat suget att vara, det är alla sociala medier jag har tappat suget att vara på. Har upptäckt att folk bara är ute efter att förstöra för mig så jag har dragit mig tillbaka just för att dessa idioter inte ska kunna komma åt mig. Jag vet tyvärr inte vilka det är om är ute efter att bara snacka skit, för hade jag vetat det hade jag ju tagit bort dom på bland annat instagram och även blockerat dom här. Men i alla fall så är det ändå synd att dessa kan få mig att backa från det jag vill göra och det jag verkligen tycker är kul. Jag har ju alltid gilla att blogga och fast jag ändå inte skrivit om allt för privata saker så har ni ju ändå fått följa med mig och läst om vad jag har hittat  på. 


just nu sover alla tre barnen och det är skönt. stackars Milla har lite feber och hon ville verkligen sova och blev så sur då jag gick upp med grabbarna och nattade dom först innan jag kom och nattade henne, så hon somnade direkt jag la ner henne i sängen. Grabbarna har fått nya sängar som min man har varit så snäll och gjort till dom efter mina önskemål. Dom vart så grymt fina och till och med finare en vad jag hade hoppat på.     

Den övre är på Max säng och den undre är på Milians. nu hade max så stökigt i sitt rum så jag fotade bara hans säng. Kan sen om ni vill lägga upp bilder på även hans rum. Men här ser ni i alla fall sängarna och barnen vart så nöjda över dom. Men nu då vi renoverat Milians rum och även bytt så hans gamla rum ska Milla få ta, så är det kaos där uppe. det står saker seriöst överallt och jag hoppas denna renovering snart är klar för jag får panik då jag ser allt kaos. Visst jag är ingen som har kliniskt rent hos mig varje dag men jag vill inte att det sak stå en massa saker i vägen och överallt. Men jag hoppas kunna ta bort det i helgen då min kan lovat att hjälpa mig att städa. 


min man har också varit duktig och renoverat klart toan nere, eller ja helt klart är den inte men han började där redan 2013 så nu är det skönt att det bara fattas lite lister och en hylla och har ju tur så kommer allt detta också upp i helgen. Tur jag har en händig man som kan fixa det själv.



Nej nu ska jag gå ut med hundarna på gården och sen ska jag se film en tag innan sängen väntar. hoppas ni alla haft en bra dag. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards