Alla inlägg under februari 2016

Av Fru Lundgren - 27 februari 2016 18:51

Nu är middagen helt bortplockad, min man har åkt till jobbet och jag och barnen ska nu börja städa huset innan barnen sen ska sova och jag funderar om att lägga mig i ett varmt bad.
Vi har idag varit ute i 3 1/2 timme här ute på gården och bara lekt och umgåtts. Vi gick ner till mina föräldrar och grillade korv och så kom min vän Anna dit och hennes vän så vi umgicks med dom lite och sen for dom hem. Tog då barnen och Hailey och gick hem. Passade på idag att träna henne från att vara ensam utan resten av flocken och hon är så grymt duktigt. Går lös och kommer direkt jag lockar på henne. Hon fick leka med diva, border blandningen som bor hos min mamma. :)

För er som vill veta så mår Milian bättre idag i sin tumme, vilket är skönt. :) Han har en fin skorpa över såret och är inte alls brydd över det. Älskade lilla kotten.

Bjuder på en liten kladdig Milian efter att han ätit. :)
Det är ingen mat ser även en skymt av kaninburen på vänstersida och allt kaos bakom Milian på högersida.

Av Fru Lundgren - 27 februari 2016 06:08

Har redan varit vaken en timme nu pga tankar som snurra i skallen. Jag vaknade upp och var klarvaken, låg och lyssnade om det var barnen eller hundarna som väckt mig, men dom alla sov gott. Skuttade ändå ner för att rasta Chelsea och Hailey. Visst dom kan hålla sig 7-8 timmar men då jag ändå var vaken så kan jag ju rasta dom så blir det inga olyckor inne.
Nu ligger jag återigen i sängen och lyssnar på Milian som vaknade till och hostar. Hans hosta är rent jobbig och jag lider med han, då han hostar så han nästan spyr pga slemmet i halsen. Jag hoppas att det går över fort. :)

Jag står just nu åter igen vid ett av mina berömda vägskäl och funderar på vilken väg man denna gång ska ta. Jag vet redan vilken väg, men då börjar man fundera om det är rätt väg och om man gjort rätt val. Så hur man en vrider och vänder så finns det inga svar. 'Ångra inget du gör och gör inget du ångrar' ekar i min skalle. Så vi får se hur man gör. Jag tror att detta kommer att funka. :)

Av Fru Lundgren - 26 februari 2016 09:40

Idag lyser solen och det är kanonfint väder ute. Jag ska äta frukost med barnen och sen kasta ut dom på gården så får dom andas frisk luft ett tag. Blir att kasta ut hundarna också och låta dom vara ute så länge dom möjligt idag. Skulle haft 2 till hundgårdar så skulle man kunna ha hundarna ute mer timmar. Vi har ju 1 hundgård med plats för 2 vuxna schäfrar och en stor rasthage. Men unghundarna är inte ute i samma hundgård som dom vuxna, så ja det blir fullt. Sen så är det ju jobbigt nu att kasta ihop alla stora hundar, då campa löper och jag har två hannar. Det blir inte bra. Så jag skulle haft 2 stora hundgårdar till så man kan kasta ut dom då man är hemma. Jag vågar inte lämna dom där då man ska bort, något kan ju hända. :)

Av Fru Lundgren - 25 februari 2016 14:44

Jag kommer ev bli utan mobil nu ett tag, då min älskade son Max tyckte att mammas mobil behövde badas i badkaret fullt med vatten och baby olja.. Suck. Men telefonen blev inte helt blöt och jag såg inte om han toppade den mycket i vattnet. Sp. jag hoppas att det bara var lite av skalet som vart blöta. Mobilen funkar då och jag har fått den torr. Så jag tror detta ska funka. Klarar den snö så borde den överleva lite vatten. Haha. Eller så får jag skaffa en ny mobil. =/

Barnen är i alla fall badade och nu fria från snor och pepparkakor som hade fulla ansiktet. Fick två riktigt söta barn då jag torkade av dom. Så nu ligger dom och sover lite lunch i sina sängar. Jag ska vänta på att mannen slutar jobbet och sen ska jag ut i stallet och motionera hästarna. Funderar om att tömköra dom lite så jag kan se hur dom arbetar bättre. Måste även skotta upp ridbanan i helgen då jag bestämt att börja träna dom hårdare nu. Dom har fått ta det lugnt länge nu då jag varit sjuk och haft fullt upp. Men nu ska dom försöka få 5 pass i veckan och då är ridbanan ett måste. :) kan ju inte longera dom nu och inte heller rida igenom dom bra. Det blir ju mest ute ritter och då är fokuset mer på lugna hästar en att arbeta genom totalt.

Av Fru Lundgren - 24 februari 2016 09:44

Ligger kvar i sängen och önskar man kunde sova några timmar till. Milian har sovit oroligt inatt och väckt mig hela tiden. Så jag är mer död en levande nu. Men måste stiga upp med barnen och ta hand om allt. Blir att kasta ut ungar och hundar på gården idag då vädret är så fint.

Av Fru Lundgren - 19 februari 2016 10:17

Nu ska man ta och stiga upp. Ringa och boka tid för Toretto och sen blir det ev att plocka upp en vän i stan och åka till Umeå för att para campa igen. Igår ville hon inte riktigt ha hannen. Så jag hoppas hon vill det idag. Annars måste vi ner i morgon igen, vilket jag inte orkar.

Ska försöka hinna motionera hästarna idag också och gå en promenad med hundarna och även städa huset. Så det är fullt upp idag.

Bjuder på en bild på jag och chelsea.

Av Fru Lundgren - 18 februari 2016 23:00

Dagen började i KAOS! Jag försov mig och vi skulel vara i umeå kl 11, vilket sket sig. Men vi kom iväg ändå och då vi väl kom dit så bad Campa hannen att dra åt skogen. =( Så det var bara att åka hem igen och vi ska ev dit i morgon eller på lördag. suck. Hon bjuder upp mot Totte men hatar andra hannen. Hon vet vad hom vill ha. HAHA


Resten av kvällen har jag varit hos min mamma och barnen har lekt med Milo =)


Nej nu ska jag gå och sova. god natt =)

Av Fru Lundgren - 14 februari 2016 13:00

Idag för exakt 27 år sedan så kom jag och min bror till världen, vi kom 7 veckor för tidigt och var inte stora då vi kom. Idag är vi hela 27 år och vi har mött både med och motgångar i livet. Ibland har man stannat upp och önskat att man var liten igen och kunde få krypa upp i mammas trygga famn och slippa alla krav, måsten och val i livet. Men trots detta jobbiga stunder så finns det stunder i mitt liv då jag bara njuter. Jag har två fina barn och en underbar man, vi bor i stort fint hus och jag har mina älskade djur =) Kan det bli bättre? Nej tror inte det =)


Jag hoppas ni alla ger era nära och kära en stor kram och visar er kärlek och omtanke till dom =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards