Alla inlägg den 30 april 2015

Av Fru Lundgren - 30 april 2015 22:37

Ja idag har hela familjen i stort sett varit ute hela dagen. Jag steg upp vid 9 tiden och gick då ner till resten av familjen som redan hade varit vakna ett tag. Åt frukost direk jag kom ner och sen gick vi alla ut och gick en lång och härlig promenad i detta grymt fina väder.

Milan sov gott i barnvagnen och Max satt och kollade runt på allt vi passerade. Han måste ju hålla koll om vi kanske ser en traktor. Haha.
Då vi kom hem så kastade vi in schäfrarna i hundgården och sen tog vi släpet och for iväg till naturtippen och dumpade av alla löv och kvistar som min man och lilla Max hade samlat ihop. Max sprang runt och kastade löv och tyckte det var så kul att hjälpa pappa.
Sen åkte vi hem igen och då var Max trött. Så han fick gå upp och sova lunch direkt vi kom hem. Milian somnade vid min sida i soffan medan jag kollade på tv och min man passade på att måla lite fönsterbrädor medan Max sov. Bäst att passa på, då han gärna vill hjälpa till med allt fast det vissa gånger inte blir som man vill...
Efter att Max sovit lunch så kom kaj hit och hälsade på ett tag innan vi skulle fara ner till mina föräldrar och äta middag och sen åka till min farmor och farfar för att grilla korv som vi alltid gör hos dom under Valborg.

Sitter just nu i soffan med lilla Milan. Han har lite magknip och tycker att livet suger lite just nu. Ska strax ut med hundarna en sista gång innan jag sen ska försöka sova lite. Blir ensam hemma i morgon då min man ska jobba i morgon.

Bjuder på lite bilder från dagen :)

Max och pappa (min man) i naturtippen.
Vårblommorna har börjar komma fram lite här och var nu :)

Max kollar på brasan och tyckte sen att kall korv var godare en varm korv. Söta lilla ungen. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards