Alla inlägg den 25 april 2015

Av Fru Lundgren - 25 april 2015 22:00

Lilla Milian har sovit grymt bra inatt och dom två gånger han vaknade så hade min man tagit och matat han och då hade han somnat om igen. Skönt att slippa bråka med magen. Sova behöver ju alla göra för att må bra.
Efter frukosten så bestämde vi att åka upp en snabbis till stora loppisen i Luleå på jakt efter mer kläder till Max. Men vi hittade tyvärr inte så mycket alls. Men bara att söka på nästa loppis. För det är ju nu dom dra igång, vilket är skönt då man har barn som växer. Milian har en hel hög kläder som han kan få av Max vilket är skönt.

I bilen upp mot Luleå så blev killarna grymt trötta och Max som har svårt att sova i bilen, somnade också och sov hela vägen upp till Luleå. Sen så sov dom båda hela vägen ner hem igen. :)

Vi åkte sen till stan och tog en hamburgare med mina föräldrar och min bror Erik. Max bara avdyrkar Erik så han tycker alltid det är kul att få umgås med han. Fast han har ju traktorer och kor då han är bonde och Max tycker det är både spännande och kul att följa med runt på Eriks gård och kolla på allt och åka traktor.

Jag ska nu skutta ut i stallet och ge hästarna mat och sen hade jag tänkt dra med min man och lilla Milian till sängen i hopp om att kunna sova några timmar. Tyvärr så har Milian nu börjat få lite magknip så jag hoppas det släpper strax. Han har ju nyss ätit så jag hoppas bara det är en rap som vägrar komma upp, men att den snart ger med sig.

Bjuder på en grymt fin bild av Max då vi satt uppe i Luleå och fikade lite vid lunchtiden. Kepsen han har på sig är ett av dagens fynd. Nu slipper han ha solen i ögonen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards