Alla inlägg den 17 februari 2015

Av Fru Lundgren - 17 februari 2015 23:57

Efter att jag idag låtit min man fara iväg ut och leka med sin skoter så kom han in och frågade om jag och Max ville åka skoter. Vilket vi ville. Så klädde på oss och for iväg en liten runda. Max älskade det. Han pekade och små pratade hela tiden på saker vi körde förbi. Sen då vi kom hem åkte vi till stan för att snabbhandla lite saker till middagen och jag hämtade ut avmaskningen till hästarna.
Mina föräldrar kom sen hit och vi alla tillsammans åt middag och sen glass som efterrätt. Nu då Max har fyra tänder på gång så tyckte han att kall glass var skönt att svalka munnen med. Vilket jag förstår. Inte lätt då tänder kommer. Och det vet jag då mina visdomständer är påväg.

Hade tänkt att skutta ut och rida ettan så fort Max somnade men då kom jag ju på att min man ska ju åka till jobbet den tiden och jag kan inte alls rida ikväll. Suck. Men får ta henne i morgon istället på ett långt pass.
Gick ut och gav hästarna mat sen sjönk jag ber i soffan och höll typ på att somna. Hundarna är också helt trötta och har typ sovit hela kvällen. Inte lätt att vara ute i hundgården och få frisk luft. Eller ja det är bara schäfrarna som varit där. Dom andra tre hundarna vill inte vara där så då slipper dom det.
Ligger nu i sängen och ska nu säga god natt till er alla där ute. Hoppas ni haft en bra så hörs vi i morgon. Kram

Av Fru Lundgren - 17 februari 2015 14:01

Steg upp tidigt idag för att Anticimex skulle komma och göra en besiktning på alla våtutrymmen. Det är våran försäkring som skickar ut var femte år så man på så sätt ska undvika vattenläckor och dom informerar om lite saker.
Åt sen frukost med min man och Max. Sen så skuttade jag ut i stallet. Det blåser grymt mycket idag så jag är ändå glad att det bara är noll grader ute. For och körde killarna med vagnen runt byn. Dom vart grymt glada och nästan lite jobbigt pigga. Men det gör inget. Kom i alla fall hem sen med trötta hästar efter att ha kört dom. Hade tänkt motionera ettan också. Men min kropp kändes stel och trött så jag gick in och får ta henne ikväll ut på ett pass.
Gav hästarna lunch och nu sitter jag inne och kollar på då Max leker runt som men galning. Min man for iväg och körde skoter. Jag har ju fått vara i stallet så tycker jag att han ska gå lite fritid och göra det han vill. Man måste ibland få komma bort från allt ansvar och göra det som man tycker är kul.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards