Alla inlägg den 21 januari 2015

Av Fru Lundgren - 21 januari 2015 23:50

Ligger just nu i min säng och ska försöka sova lite. Max vaknade till vid 22 tiden och jag var då upp och tröstade han. Gav han nässpray och torkade hans variga öga innan jag sen vaggade han sakta in min famn så han somnade om igen. La då ner han i spjälsängen och smög sen ut igen. Har hört via babyvakten att han hostat flera gånger men han har då inte gråtit vilket är bra. Han kändes inte lika varm då jag var upp till han. Så jag hoppas att alvedonen gör sitt jobb. Vaknar Max till igen så kommer han att få en ny alvedon. Så hoppas jag att denna förkylning snart ger sig.

God natt. Kram

Av Fru Lundgren - 21 januari 2015 21:04

Tanken var ju nu ikväll då Max hade somnat att jag skulle ut i stallet och motionera hästarna. Men då Max nu ikväll fått 40 graders feber så var jag bara ut och gav hästarna mat och vatten. Max är helt orkeslös, grinig, febrig, snuvig och har ögoninflammation! Så nu kör vi hela skiten direkt. Jag sa ju igår att Max var lite mammig och grinig. Så inatt har har hostat och snorat. Så vid lunch kom allt över han som ett brev på posten. Han började markera att något var del och mådde inte alls bra. Nu har han hög feber och jag lider med han. Blir att stiga upp med han inatt och ge han mer alvedon så kanske febern snart lägger sig. Han kräktes nu ikväll då han fick vällingen. Men det kan han göra då han har feber och är förkyld. Så jag och min man är inte förvånade att det hände även idag. Jag lider verkligen med han. Jag vill inte att han ska vara sjuk.

Sitter nu i soffan och funderar om man ska orka sätta på en film och se. Hade tänkt igår att lägga mig tidigt. Men somnade efter 00:30 och har vaknat 7-8 gånger inatt då Max gråtit och varit hängig. Så jag hoppas han inatt kan sova lite längre. Det behöver han verkligen.

Av Fru Lundgren - 21 januari 2015 12:07

Välkommen till Max's hundtvätt. Här utförs både bad, pälsföning och kloklippning. Vi ger även hunden godis under hela tiden oavsett om hunden vill eller inte.

Jag och Max steg upp idag och släppte ut hundarna. Campa började rulla runt i snön och hade hittat en god kissfläck som hon bara råkade rulla i och sen då hon och Spike lekte så råkade hon sätta sig i en skithög. Så ja det vart raka vägen upp i duschen. Så Max var så snäll och hjälpte till.
Nu ska vi strax ta alla hundar och gå ut och gå en härlig promenad med hela familjen. Sen så åker min man en snabbis in på ett möte i stan igen så då blir jag och Max ensamma. Men det gör inget. Han ska ju ändå sova lunch och jag ska passa på att gå ut och fixa stallet lite. Ska motionera hästarna var tanken.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards