Alla inlägg den 10 januari 2015

Av Fru Lundgren - 10 januari 2015 23:00

Jag har hela dagen varit så taggat på att rida och så väljer först min rygg att bråka med mig så jag får jätte ont mellan skulderbladen igen och så sen blir det värsta snöstormen ute så ja jag valde att bara ge mina hästar mat och vatten för att sen gå in igen och ta det lugnt. Jag måste ju lyssna på min kropp också och inte bara köra på. Man kommer bara dra på sig onödigta smärtor/skador om man inte lyssnar på sin kropp..

Jag kommer nog i morgon att ta hästarna till ridbanan och motionera dom i ljupsnön så får dom arbeta lite. Det tror jag dom kommer att tycka om. Så jag hoppas att min rygg är bättre i morgon så jag kan gå ut i stallet. Dom har ju som inte fått motionera så mycket i veckan. Blivit mest skritt och lugna pass.


Nej nu ska hundarna få komma ut en sista gång och sen ska jag sova.

Av Fru Lundgren - 10 januari 2015 16:16

Idag firar vi 4 år som husägare till vårt älskade hus. Tänkt vad tiden gått fort. Vi har mött både med och motgångar. Men vi är starka och klarat av det. Vi har renoverat mycket och visst det har inte blivit gjort på en kvart. Men vi har ingen panik heller. Vi har våra drömmar och mål, sen om det tar ett tag att nå dit gör inget. Vi har ju ändå tagit små steg i rätt riktning och det är ju de som räknas.

Bilden är tagen 15/1-2011

Av Fru Lundgren - 10 januari 2015 12:23

Eller kan man säga så? Hm. Det är ju inte morgon nu men i alla fall jag skriver så. Haha.
Max leker just nu runt på golvet med hundarna och vi ska strax ut och leka i snön på gården. Min pappa var hit igår och skottade hela gården med traktorn. Syns det idag? Nej verkligen inte. Vi har fått 15 cm snö bara inatt och igår hade vi fått 15-20 cm snö. Vägarna är oplogade och jag kommer dö om jag ska ut och gå med barnvagnen idag. Jag kommer bara köra fast. Suck. Hästarna är då mer vilda en tama. Kollade ut och såg tre galna hästar galoppera, stegra, bocka och busa runt i hagen. Och det värsta av allt är att killarna som är äldre var typ mer vilda en ettan. Det är ändå kul att se mina hästar så glada och busiga. Det tar jag som ett tecken på att dom trivs. Ska försöka ta mig ut och motionera dom idag också. Funderar om att köra killarna idag. Min rygg är inte på topp och jag orkar inte rida alla tre. Så blir nog att bara rida ettan och så köra killarna. Då får ju som ändå alla komma ut och slipper anstränga min rygg och höfter allt för mycket. Önskar också att jag kunde lita mer på ettan så jag vågar köra henne. Men hon är lite för busig och jag är rädd att något ska hända. Jag är lite för nojig över mina hästar. ;)

Nej nu vill hundarna ut och kissa så bäst att släppa ut dom innan en stor olycka händer. Haha

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards