Alla inlägg under februari 2013

Av Fru Lundgren - 28 februari 2013 23:30

Då allt känns som jobbigast är det skönt att göra något annat så man kan släppa alla tankar och allt å bara fokusera på det man gör för stunden. Jag sjönk ner i soffan då jag kom hem och så började tanka snurra om pappa.. Jag satt och stirrade på mobilen som låg framför mig och jag märkte knapt att smilal rullade ihop sig i mitt knä. Jag satt och strök henne en stund och så sen kände jag bara att jag inte vill sitta kvar.. Jag orkade inte bara sitta och vänta på att mamma skulle ringa så man fick veta hur det var med pappa.. Så jag gick ut i stallet och skulle ge kaninerna mat men valde då att fara ut och rida Pajsen på banan bara för att ha något annat att tänka på en stund. Och gud vad mysigt det var.. Det blev lite arbete på volt och lite skänkelvikningar. Gud vad fin han blev i slutet och jag kände verkligen att jag kunde släppa allt annat för att bara fokusera på hur han gick.. för Pajsen är så att man måste ha fokus på han annars så släpper han som allt och bryr sig inte.. Han arbetar då som bara halvhjärtat.. Men i alla fall.. Ikväll så arbetade han grymt bra och jag är så jävla stolt över han.. Sen så tror jag fasiken att han har växt för att ta sig upp på han är ju som att bestiga ett berg.. Man känner sig i osmidig upp på han och man flåsar som en flodhäst då man väl kommit upp på hans rygg.. Red han ca 35 min och så sen skrittade jag upp till stallet igen och började pyssla om han.. Han stod så nöjd i stallet och kollade ut mot den öppna dörren. Han är så snäll att han ej går ut om jag inte sakt till han att han ska gå. Sen så fick han vatten och lite godis och så kastade jag på hans täcke igen och så fick han komma ut till Ettan igen i hagen. Nu har nästan alla trådar tina fram så nu jävlar är det ström i trådarna igen och det kände jag.. haha.. Så det blir att let afram något handtag till understa tråden för den har Pajsen rivit sönder så det är ingen plast kvar som man håller i.

Gav även kaninerna mat och nu sitter man här igen. Ingen mamma har ringt och man ska snart gå och sova. Det är en ny dag i morgon och då ska man också jobba igen sen får man gå på helg.
Men nu ska jag se lite på tv och sen ska jag sova.

Av Fru Lundgren - 28 februari 2013 21:28

Timmarna nu ikväll på jobbet har varit grymt sega och jag har varit lite orolig. Min pappa kom hem idag vid lunch från jobbet för att han han hade svårt att andas och hade undertemp. Sen så har det som inte blivit bättre och han själv var grymt orolig. Så nu ikväll åkte han och mamma in på akuten så får man se vad som händer. Men man blir så rädd att något ska gå fel och att han aldrig kommer att bli bra.. Fast jag håller tummarna att läkarna nu kan hitta något på han.

Av Fru Lundgren - 28 februari 2013 13:29

Ja idag är det den 28 feb och det betyder att idag är det sista dagen på denna månad. Gud vad tiden går fort. Man hinner ju inte vara med så är månaden över igen. Fast det är skönt för jag vill verkligen ha sommar nu. Jag är less på all snö och nu då det är isgata överallt så kan man inte ens vara ute innan man är rädd att man ska ramla och slå sig.. Jag hoppas att det blir bra väder i helgen så ska jag be min man fota mig och hästarna då jag rider dom. För det är kul med nya bilder.


Jag har då nyss varit ute med mina vilda hundar och då menar jag verkligen vilda. Dom sprang runt som galningar och var hur busa som helst. Så det känns skönt att kunna ha dom lös så dom får leka av sig energi medans jag helt lugnt går där och kollar på dom. Så dom har nyss fått mat och så nu ligger dom alla i soffan och är trötta. Så jag passar på att också ta det lugn innan man ska iväg på jobbet. Ska även rota fram något att äta.

Av Fru Lundgren - 27 februari 2013 23:23

Jag lyckades fixa en header ikväll. Så jag har nu satt upp den. Hoppas alla ni kan se den   

Av Fru Lundgren - 27 februari 2013 22:20

Ja idag är det ju min lediga dag från jobbet och jag hade ju hoppats på bra väder.. Visst det har varit varmt men det har blåst idag och så har det varit i överallt så man halkar typ hela tiden då man är ute. Sen så där det är asfallt så är all i borta så man kan inte rida heller.. Men men jag valde att ta en lugn dag idag och har som bara legat på soffan och sett på film och tv. Min kropp behövde verkligen det. Men hundarna tyckte jag var konstig som inte orkade göra något idag. Men jag får gå en lång runda med dom i helgen istället.


Ettan var lite svullen i benet igår kväll då jag kollade till dom innan jag gick och la mig. Men idag såg hon bra ut igen så jag gissar att hon kan ha halkat i hagen och bara sträckt sig eller något.. För jag hoppas att jag slipper ta bråket med lymfangiten igen det orkar jag verkligen inte göra. Men Pajsen va då allt bra. Jag stod en stund nu ikväll och kilade han på halsen vilket han gillade. Man får se till att ta lite mysstunder med dom fast man inte orkar rida dom. För kärlek måste dom ju ha ändå. 


Jag ska även fixa en header till bloggen.. Känner just nu att det är tråkigt utan en.. Jag har någa bra bilder som jag ska ta och pyssla ihop. Kanske den kommer upp redan ikväll om ni har tur. Annars kommer den så fort som möjligt. Man har ju inte tid att sitta här flera timmar per dag och bara fixa. Fast det hade ju varit kul men man har ju ett liv också.

Av Fru Lundgren - 26 februari 2013 23:23

Japp nu är både jag och min man hemma efter att ha först jobbad och så sen så har vi skottat snö från stalltaket igen som hade rasat.. Så nu hoppas jag att det ej ska rasa något mer.. Men sådan tur ska man nog inte ha.. Men man får passa på att njuta ändå av det fina vädret. För det är ju så grymt skönt vänder ute nu. Det är inte alls minus nu då vi var ut och skottade å gav hästarna vatten.. Smilla stod på snön som rasat ner från taket och kollade på oss då vi skottade.. Men nu börjar man känna i ryggen att man varit igång en hel dag. Och i morgon så hoppas jag på fint väder för då blir det att motionera dom två pollarna också och så gå en runda med hundarna.. Funderar att ta med kameran och fota lite nya bilder på dom.. Men vi får se vad morgodagen har att bjuda på.. Nu ska man sova.

Av Fru Lundgren - 26 februari 2013 15:00

Passade på idag i det fina vädret att gå en liten runda med hundarna.. Hade tänkt att ta en långrunda.. Men upptäcker att hundarnas koppel är i husses bil och den står i stan till ikväll.. Så jag gick bara efter lilla vägen förbi vårat hus och lät hundarna få springa löst.. Det gillade dom och det är så kul att se dom busa på och leka runt. Sen så måste jag bli bättre att röra på mig då jag upptäckt att min kropp fort blir stel om jag sitter stilla länge.. Så det blir hundarna glada över att få komma ut och leka mer varje dag.. Gick och tänkte på vad man ska äta för mat då en av bönderna kommer i byn med trakorn förbi en och hela skopan är full i inälvor och magar från slaktade kor.. MYSIGT!! Nej verkligen inte.. Så jag vet fan inte vad jag ska äta nu.. Mår bara illa.. HAHA.. Men nu ska jag skutta ut och tömma soporna som ligger på bron och så sen blir det att åka till jobbet..

Av Fru Lundgren - 26 februari 2013 12:00

Jag var på stan förra veckan och köpa lite saker till bebisen som sen kommer.. Det känns fortfarande som om det inte är sant.. Men jag längtar ändå tills den kommer.. Sen så har mamma köpt lite kläder till ungen nu då jag fylde år men jag har inte hunnit fota dom. Kankse tar och gör det snart..  Här kommer lite bilder på det jag köpt.

(klicka på dom för att få dom större)

         

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards