Alla inlägg den 7 maj 2022

Av Fru Lundgren - 7 maj 2022 22:03

Vad gör man en lördag kväll? Ja man nattar hela familjen (barnen och mannen) för att sen dammsuga och städa hela huset (nedervåningen) samtidigt som man lyssnar på ljudbok. Helt perfekt egentid om ni frågar mig. Jag har även satt igång en fullsatt diskmaskin efter middagen.

Dagen har varit helt perfekt och den började med att jag blev sugen att gå ut och gå, så hela familjen följde med och sen satte vi upp studsmattan och barnen har roat sig med att hoppa och även bråkat lite där. Min tvillingbror och hans sambo kom på middag med oss och det blev grillat fläskfilé, potatisgratäng, grillad majs, vitlöksbröd och sallad. Sen hamnade vi i soffan efter middagen och såg film och åt lite godis och chips. Då filmen sen var slut så åkte min bror och hans sambo hem och jag skickade upp min man och bebis till våran säng då dom båda somnat i soffan, sen nattade jag dom andra 3 barnen och efter det har man som sagt städat huset och nu ska ut till stallet och natta dom sen ut med hundarna innan sängen väntar för mig också.

Hoppas ni alla haft en bra dag =)

Av Fru Lundgren - 7 maj 2022 09:41

Inatt har verkligen lilla Matheus haft en dålig natt. Han har knappt kunna somna och då han väl somnat har han sovit oroligt och vaknat flera gånger med ont i magen. Så jag och min man har turas om att vagga runt han i famnen. Nu ligger han i vagnen och sover gott. Lyckades få han att somna i den och nu ska jag lägga mig en stund på soffan och se film med dom andra barnen så vi alla tar det lugnt en stund. Man blir lite seg i kroppen av att inte få sova och det är tur att dom andra barnen ändå förstår det och faktiskt tar det lugnt så lillebror får sova. Blir att ta en promenad sen med hundarna så lillebror får hänga med på det så kanske han kan sova lite mer i vagnen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards