Alla inlägg den 8 maj 2016

Av Fru Lundgren - 8 maj 2016 21:55

Som tvåbarnsmamma med många djur så får jag oftast frågan hur jag hinner med allt, men vet ni?! Så svårt är det inte. Kolla här hur min dag varit idag.

Hade igår kväll tänkt ta en tidig kväll. Men då Milian vägrade sova och istället grät hysteriskt fram till strax efter kl 02 och jag fick han att lugnt somna vid 02:30, så kände jag mig jävligt död då larmet ringde kl 08. Tror ut lite på tiden och just innan kl 09 steg jag upp. Väckte Max, bytte blöja och klädde på han innan jag bar ner han och släppte då ut alla tikar på gården. Gick sen upp och hämtade Milian, som för övrigt vägrade vakna och blev sur då jag väckte han. Haha. Bytte blöja och klädde på han innan vi fick ner till Max. Bytte då hundar och kastade ut hannar medan tikarna fick komma in. Tog sen chelsea och hailey för att sätta dom en stund hundgården och sen in för att väcka mannen och cykla till mina föräldrar för att äta frunch med dom. Låta barnen leka med kusin milo (min brorson) och sen cykla hem igen. Mannen började plocka ihop högarna av gräs och skit i stora rastgården. Jag började stöka på i landen och även bland blommorna. Hundarna var ute på gården med oss och lekte runt medan vi höll på och barnen var också med och hjälpt till på sitt sätt. Så som att sluta upp den lilla gröna smultronplantan istället för att ta det döda från den. Men Max försökte ju bara hjälpa till. Hihi.
Sen in och lägga barnen att sova lunch innan jag och mannen började städa inne och fixa inför middagen då mina föräldrar skulle hit och äta. Mannen åkte till jobbet och jag kastade barnen i badet då mina föräldrar åkt och sen efter att ha badat ett tag så vart det på med pyjamas och sen välling-mys i soffan innan jag bäddade ner dom i sängarna.
Rastade alla hundar igen och tog sen babyvakterna ut i stallet för att longera Pajsen på ridbanan, tur dom räcker långt. ;)
Efter att ha motionerat han så joggade jag en liten runda i skogen medan min mamma satt barnvakt och nu sitter man i soffan och ska strax rasta alla hundar igen innan sängen väntar.
Det gäller att vara effektiv ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards