Alla inlägg den 21 maj 2024

Av Fru Lundgren - Tisdag 21 maj 15:41

Jag mår mycket bättre nu efter att ha bollar tankar och känslor med både min man och min älskade mamma. Ibland är det så skönt att man står sin mamma så nära så man kan som prata om allt med henne och få höra vad hon har för tankar om det man säger. Perfekt att kunna bolla känslor och tankar sådär med någon och inte varken känna sig dömd eller konstig. Är så tacksam för att jag har den kontakten med henne. Jag och mamma har så bra kontakt att vi lätt kan prata i 3-4 timmar per dag i telefonen om det inte är så att vi träffas. Men idag skulle hon till sjukhuset en snabbis och göra mammografi och då följde jag och minstingen med henne för att hålla henne sällskap och kunna prata. Vi handlade också lite och sen skyndande vi oss hem då grabbarna skulle komma hem från skolan och dottern skulle hämtas. Men det blev så att grabbarna for iväg på annat så man fick bara hem dottern. Jag har satt fram alla saker på altanen och fixat fint där. Så nu känns det ju som om sommaren är här. Fast inte just idag då det är sjukt kallt ute och man fryser om man inte har jacka på sig, eller så är det bara jag som är känslig. HAHA. Nej det är bara 10 grader varmt och blåser så det känns som om det är kallare. Har även tvättat upp lite hundfiltar och bäddar för att sen hänga ut på altanen för att det ska få torka. Handtvättar dessa stora bäddar då det inte går in i tvättmaskinen Så de är lite blöta nu så då passar det bra att de får hänga en stund där ute. Jag gör ju även så på vintern och låter det då frystorka innan  man tar in dem och i bland kan man hänga dem framför ett element så torkar det upp lite om de är vinter innan man sen lägger dem på golvet igen. 


Bjuder på lite bilder om hur det är på altanen. (om ni läser bloggen via mobilen så klicka på bilderna så syns hela)

    

Av Fru Lundgren - Tisdag 21 maj 10:01

Igår var en tuff dag då det bara blev för mycket och bägaren rann över och jag ringer i panik till min man och gråter värre än ett barn och skakar så mycket att jag knappt kan andas. Just detta halvår har varit tufft där stora hästen, katten och 3 hundar varit dåliga. Igår blev det för mycket då det hände en sak här hemma med ett av djuren. Jag står mina djur så nära och varje gång det händer något så blir ledsen och tänker att nu kommer detta sluta illa. Jag har ju många djur och har ju ändå turen att inte haft så sjuka djur men ibland har djuren blivit sjuka och fast man haft dem till veterinären och försökt hjälpa dem så slutar ju inte alla historier lyckliga och det är synd, men samtidigt något jag vet om då jag har djur. Nu var det inte så att det igår behövde sluta så illa, men det räcker med att hundarna mår dåligt eller hästarna blir halta så blir man rädd och orolig. Jag är bara nojig men det har man rätt att vara.

Natten har varit hemsk då det varit fullmåne och jag haft ångest över djuren som avlöser varandra med problem. Blev dock lite bättre efter att ha pratat med veterinären på morgonen angående hästen som skakar till och från i en muskel. Så det kändes skönt att få prata med någon om detta och nu vet jag hur man ska gå vidare även denna gång.

Nu ska jag lägga på soffan och ta det lugnt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards