Alla inlägg den 17 maj 2024

Av Fru Lundgren - Fredag 17 maj 19:06

Ibland då man haft det tufft är det som om känslorna inte kommer direkt utan de kommer ett tag senare. Ikväll är det en sådan dag, min kropp vill bara gråta men jag har som inget att gråta över. Tror detta rår för att det varit lite tufft för vänner och familjemedlemmar och det blir jobbigt. Jag kommer inte gå in mer i detalj vad som hänt då jag anser att det rör som ingen annan än vi som vet. Vet känner att jag ändå måste lätta lite av mina tankar och det är det jag skriver här. Ibland då det är tufft blir det som om kroppen slår av känslorna för att man ska kunna ta sig vidare och sen då det är lugnt igen så får man slå på känslorna och då kommer tårarna. Inte bara tårar för att man är ledsen utan också för att man tycker det är jobbigt men även för att det i vissa fall till och med gått bättre än vad man trott. Så tårar kan vara så mycket.
Jag funderar om att ta ett bad då barnen somnat och bara ligga där och njuta, låta kroppen få slappna av och släppa ut alla tankar och känslor på en och samma gång.
Misstänker att min ägglossning hänger ihop med dessa känslor också då man blir mer känslor under denna period i månaden.

Jag har i övrigt haft en väldigt bra dag och det har varit soligt och fint väder.
Sitter just nu ute på altanen med hundarna och njuter av vädret. Ska snart börja natta barnen och sen ska Rufus hem igen också. Han är här ikväll då hans ägare är borta på middag och tyckte inte det lät snällt att tvinga honom att sitta flera timmar i en bil och hit är han ju alltid välkommen. På bilden syns också Axxa som står upp vid Ludde.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2024 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards