Alla inlägg under juli 2024

Av Fru Lundgren - Torsdag 4 juli 12:00

Idag är det 15 år sedan min man (då sambo) gick ner på knä och friade så jag har sen den dagen burit förlovningsringen dygnet runt med undantag då jag varit höggravid och inte kunnat ha ringarna. Tänkt att man då var ung och hade som dröm att man skulle få en man som man kunde gifta sig med och sen köpa hus, få barn och leva livet med och jag fick allt. På första dejten sa jag att jag ville ha 13 barn och han skrattade och sa att då många blir kanske svårt. Men han stod kvar och såg det fina i mig som jag inte kan se än idag. Men han ser det och det gör mig glad. Jag bär både förlovningsringen och vigselringen med stolthet och glädje. Min älskade man. 

Av Fru Lundgren - Onsdag 3 juli 09:27

Inatt har Max haft sin kompis här som har sovit över. De har lekt med varandra sen igår vid 13 tiden och sen ville de att kompisen skulle sova över och det är klart att man vill det då det är sommarlov, så han fick sova över.
Jag har då sovit bättre inatt än igår. Jag sov oroligt och inte alls bra till igår men inatt har man sovit lite bättre. Dock inte så bra som jag vill men det är smärtan som väcker mig. Har problem med handlederna igen och vaknar av smärtan, vilket inte är kul. Men jag sover ju i mindre sköna ställning med mina handleder så jag får ont av det. Så är ju tråkigt att man sover illa så man får ont.
Fast man har ont ska man försöka motionera hästarna och sen ta en promenad med hundarna. Hoppas kunna gå en långpromenad med hundarna innan det ev börjar regnar. Det hotar med regn idag men man kan ju hoppas att allt försvinner och att solen kommer fram. Min man har semester nu där av det dåliga väder. Haha. Förra veckan då han jobbade var det strålade sol men direkt han fick semester så visade SMHI regn i hela 2 veckor. Suck. Man kan ju hoppas att solen kommer tillbaka för det är ju roligare att solen är framme än att det ska regna hela tiden. Blev då fint väder igår kväll för då tog man en promenad med min mamma.

Hoppas ni alla får en bra dag oavsett vad ni ska göra. Man får även hoppas att solen kommer fram.

Av Fru Lundgren - Tisdag 2 juli 11:00

Idag är det hela 13 år sedan vi stod nervösa och pirriga där i kyrkan och lovade varandra att följas åt genom både med och motgångar tills döden skiljer oss åt. Det är ett stort löfte och vissa rycker bara på axlarna och tycker det är skit. Men jag är fortfarande så glad att jag hittade den perfekta mannen att leva med och dela hela mitt liv med. Visst har vi mött med och motgångar och visst har man i perioder fått hjälpas åt att bära den andra som vacklat sig genom tuffa tider, men vet ni. Jag skulle kunna göra om det i 13 år till för jag älskar min man så mycket och att tänka att man inte ska leva ihop finns inte för stunden och jag hoppas inte heller att det kommer finnas sådana tankar. Vi tänker inte lika och vi har olika åsikter om saker, men det är just det som gör oss starkare då vi tillsammans flätar ihop våra viljor och går en gemensam väg hand i hand genom livet. Jag kan nästan säga att vi är mer förälskade nu än då vi gifte oss. Vi har en djupare och starkare kärlek nu än då vi gifte oss och jag visste att detta var den perfekt mannen och jag ångrar inte att jag frågade om han ville bli min parter och sen så rullade allt på. Vi skrattar och busar lika mycket som då och vi skämtar och har trevligt tillsammans. Jag hoppas att man får många fler år tillsammans och att man får mer roliga minnen och skratt ihop. Han är mitt allt och det säger jag oftast till honom. 


 

Av Fru Lundgren - Måndag 1 juli 13:12

Idag regnar det och hela familjen sitter i soffan och tar det lugnt. Finns inte så mycket att göra. Jag har varit och satt hästarna på betet och sen börjat städa i köket men satte mig sen i soffan. Är lite seg idag men det är jag nästan jämt då det är dåligt väder. Hoppas att det ska sluta regna så man kan ta en långpromenad med schäfrarna för de bryr sig inte så mycket över att det är lite dåligt väder ute. Medan chihuahuan stannar helst inne hela dagen och ska man ut på promenad så tycker hon att vi kan vända redan innan infarten ät slut och den är inte så stor. Haha. Det är skillnad på hund och hund. Nu vet jag att även stora hundar kan vara så vid dåligt väder. Men mina schäfrar är alltid sugna att gå oavsett väder. Det är de som gör att jag gillar just schäfer, då de är sugna att hänga med på allt man gör och ska göra. Nu finns det ju även många andra hundraser som är så också så det är ju skönt. Men jag har alltid varit extra kär i schäfrar.
Känns dock lite konstigt här hemma att man bara har 4 hundar nu. Har ju haft 6-8 hundar i perioder så nu då man bara har 4 st känns det tomt. Hade ju en till hund här hela förra veckan som bodde här med oss men han åkte hem igen igår då hans ägare konnit hem från semestern. Det är ju dock bara Rufus och han har ju varit här i perioder till och från sen i mars så han är ju van att vara här och min flock är ju vana att vara med honom. Nu är ju min flock så pass duktiga att de brukar inte vara problem att ta hem en annan hund i flocken. Men jag brukar inte vilja att de ska träffa andra och hundar som jag inte känner eller litar på för jag är rädd att den andra hunden ska göra något med mina hundar. Så där av har mina hundar endast kompisar som finns i släkten och som jag känner att jag kan lita på. Skulle som inte våga fara och släppa mina hundar i en hundpark för jag är rädd att något ska hända då det är många där vars hund inte är så lämplig att vara där.

Nu ska jag sluta blogga och sen ska man se vad man kan hitta på med familjen. Är ju tråkigt att sitta i soffan en hel dag och barnen ville gärna göra något.

Ha en bra dag alla där ute oavsett om nu har semester eller jobbar eller gör något annat. =)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2024
>>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards