Alla inlägg under mars 2019

Av Fru Lundgren - 3 mars 2019 16:07

Jag har legat på soffan hela dagen då jag inatt vaknade upp med migrän och då jag är ensam med barnen hela dagen så har det inte varit så kul. Men jag måste verkligen få skryta om hur fina barn jag har. Grabbarna har lekt inne i sina rum, så lär det lär vara kaos där uppe. Medan dom var uppe så har Milla varit med mig och hon har sovit på mig och myst med mig i soffan. Så idag har vi verkligen inte gjort mycket. Jag har matat djuren och rastat hundarna, men någon motion av dom lär det inte bli idag. Hatar att ha migrän!

Av Fru Lundgren - 2 mars 2019 11:55

Som jag igår skrev så var det kaos här och jag var så slut av allt bråkade med barnen och hur jag än gjorde så var allt fel. Så jag bröt ihop tillslut och grabbarna fick vara i sina sängar ett tag. Sen så kunde vi prata och dom förstod att dom gjort mig ledsen då dom inte lyssnat. Jag tycker det är viktigt att visa barnen att man kan bli ledsen.

Men idag är det inget bråk och strul. Idag har dom varit sådär underbara som dom jämt brukar vara. Vilket är skönt. Så idag har jag verkligen visat hur glad jag är att dom är såhär snälla och fina.
Jag själv är inte seg efter natten då Milla inte kunnat sova så bra i sitt nya rum så jag tog gästsängen som står inne hos henne och har sovit på den. Men hon har ändå vaknat till och varit ledsen flera gånger. Så jag kommer flytta tillbaka henne till vårat rum så får hon sova där igen där hon sovit i drygt 1 år. Sen får man testa senare att flytta henne till sitt rum.
Jag har även varit duktig och vikit ihop tvätt så snart är all tvätt borta och det känns så otroligt skönt. Det är skönt då det är gjort och sen ska man börja tvätta igen så då måste man vika igen. En ändå stor spriral som aldrig tar slut. Jag har även plockat och städat lite runt om i huset och det är så skönt då man sen är klar. Nog för att med barn och djur ser det aldrig städat ut då dom är vakna och leker runt i huset. Och speciellt inte denna period då hundarna löser hår. Jag dammsugar 2 gånger per dag och det syns inte. Men snart är detta över och man kan njuta igen av annat en att dammsuga. Hihi.

Nu ska man mysa en stund i soffan med Milla och se om man kan få henne att somna. Hon ligger vid mig och ser väldigt trött ut. Grabbarna sitter och spelar på sina surfplattor.

Av Fru Lundgren - 1 mars 2019 13:26

Jag brukar inte vara den som klagar på mina barn. Men just idag vill jag bara sätta mig ner och skrika och gråta. Grabbarna gör allt dom inte får göra, så som att hoppa i stora dubbelsängen, riva ut alla saker i Millas rum, hoppar i Millas säng då den låter som om den kommer gå sönder och dom kastar alla leksaker så det går sönder vissa. Så just idag ångar man att man har barn. Det tar så mycket energi av mig att säga till dom och dom ändå inte lyssnar på vad jag säger. Så det ska bli skönt då mannen slutar jobbet för då ska jag ut i stallet och samla energi. Sen då grabbarna är såhär vilda så kan inte Milla sova lunch mer än några få minuter innan dom väcker henne. Så hon bara gråter och är trött. Vilket leder till att jag blir mer trött. Så ja min fredag är väl inte den bästa man kan ha och jag hoppas dom ger sig snart.

Hoppas ni alla andra har en bra dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards