Alla inlägg under februari 2017

Av Fru Lundgren - 1 februari 2017 11:01

Ja nu var januari slut och en månad är nu kommen. Vart tog tiden vägen? Känns som man inte hunnit göra något, men kollar man i kalendern så är det full varje dag. Så tydligen har man gjort saker.


Min ångest har kommit och gått lite som den velat, men jag har kunnat begränsa den så jag har inte fått något stort anfall utan mer bara små som jag har kunnat bearbeta bra. Jag hatar då ångesten kommer och jag trivs verkligen inte med mig själv då, men jag arbetar på att det ska bli bra och jag hoppas en dag kunna säga att min ångest inte längre styr mitt liv. En dag ska det vara så! Tills dess så kämpar jag på och försöker göra allt jag kan.
Jag lovade min man 'i nöd och lust' och då min ångest kommer så får jag jobbiga tankar så som att han borde hitta någon annan som kan älska han lika mycket varje dag och inte vara "en dålig fru". Men då jag pratar med han om det så håller han inte med i hur jag tänker. Han vet att det är min ångest som ger mig dom tankarna och att jag annan tid älskar han grymt mycket. Visst vi har dagar då vi är osams och inte kommer överens, men det har ju alla som lever i ett förhållande. Jag blir så ledsen då jag hör 'du borde lämna han' för då får min ångest ringar på vattnet och jag blir ledsen och ser ner på mig själv. Jag vet att han älskar mig och jag vet att jag älskar han, annars skulle vi ju inte bo ihop. Men ett förhållande är inte varje dag som en dans på rosor, man måste både ge och ta även om man har jobbiga stunder. Jag vet att jag är jobbig att bo med och en bitch, men samtidigt så har jag gått igenom så mycket saker genom mitt liv som har format mig till den jag är. Jag är inte alltid stolt över det, men jag kan inte ändra på det som hänt.. Bara att plocka framåt och försöka undvika att det händer igen. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards