Alla inlägg under juni 2016

Av Fru Lundgren - 16 juni 2016 14:27

Jag önskar ibland att det kunde någon gång få bli så att allt och då menar jag ALLT kan gå som man vill utan att jävlas och hålla på. Jag är så less att varje gång jag vill göra något så kommer ett bakslag och slår omkull en, det ena hårdare en det andra. Jag vill inte ha det så och jag är så sugen att bara dra täcket över skallen och skita i allt, skicka iväg alla djuren och hyra en liten jävla lägenhet där man kan bo istället. För köper man skiten så lär det väl strula i lägenheten också. Suck!! Till och men min man som aldrig brukar bli brydd över bakslagen, har också börja känna att det är tung varje gång dom kommer på nytt. Man hinner just finns styrka efter det tidigare bakslaget då det kommer ett nytt och så fortsätter det hela tiden. Nej fy fan vad jobbigt det är!! Nu vill jag att allt vänder och jag kan börja må bra igen. Jag har verkligen bitit ihop under en längre tid och alltid tänkt att det finns en mening med allt som hänt, men just nu börjar jag tvivla på om det verkligen finns det.. Djuren avlöser varandra med "sjukdomar" och jag offrar allt för att få dom bra, men så lyckas man få ena djuren frisk och ja då kommer nästa smäll igen och så rullar det på. Jag har mått dåligt ända sen Toretto lämnade mig och jag har haft mitt intresse med djuren på svag is och då det händer något nytt hela tiden så blir isen mer och mer tunn och jag på seriöst allvar funderar på att stänga igen stallet och göra tyst på ALLA djur. Kanske bara ha kvar katten och kaninen som är max djur. För just nu känns det inte kul längre och visst min man stöttar mig och hjälper mig, men smärtan i min kropp varje gång det kommer ett bakslag är det ingen som kan hjälpa mig med. Jag ställer mig frågan hela tiden 'Är det värt det??', nej just nu känns det mörkt och inte blir det bättre av att hela ens kropp börjat arbeta mot en och jag har börjat få ont i lederna och det känns som om man har ständigt går med ömma leder. Händerna är värst. där kan jag ha svårt att stänga handen då det är som värst och det är inte kul. Det hindrar mig från att göra saker. Jag ska ta och boka tid och få hela min kropp uppkollad och fixad. Då kanske det börjar bli bättre med min kropp i alla fall.. Blir det inte bättre så måste jag inse att detta kommer inte att gå. Att skjas från mina djur är det sista jag vill!!

Av Fru Lundgren - 15 juni 2016 11:55

Somnade vid kl 01 och så väcker Milian mig kl 05. Så 4 timmars sömn där och sen vägrade han att somna om. Han tyckte det var roligare att ligga och prata i sin säng så jag kunde inte somna om. Sen vid kl 07 så kom min brors hund hit och jag hade sagt att dom kunde sätta han i hundgården så skulle jag plocka in han då barnen vaknade vid kl 09. Men nej då tyckte ju Rambo att det var så kul att sitta och skälla och yla i hundgården. Så jag steg upp och plockade in han. Vill ju inte att grannarna ska bli sura och klaga över att hunden skäller. Plockade ner mitt täcke och kudde för att lägga mig på soffan så jag lättare kunde be flocken vara tysta och lugna fast vi hade en till hund i huset. Rambo somnade i hallen där jag stängde in han och dom andra hundarna fattade inte att han var i huset. Haha. Så vi alla somnade 07:30 och sen väckte barnen mig drygt 1 timme senare. Så med bara 5 timmars sömn så hinkar jag i mig energidryck och Cola för att överleva denna dag. Blir att kasta ut hundar och ungar på gården så jag kan gå ut och sola medan barnen glatt leker på gården.
Sen hade jag tänkt passa på att motionera hästarna medan barnen sen sover lunch. Får se om jag lyckas med det. Haha.

Snälla Rambo som sover vid ytterdörren. Han är till och med lite rädd för mina hundar. Hihi. Skäller dom så springer han. Fast dom låter ju som om dom ska mörda han. Haha

Av Fru Lundgren - 8 juni 2016 23:46

Sitter nu i soffan och är helt varm i kroppen av det varma badet jag nyss klivit upp från. Hela huset är svart och lugnt, det ända som hörs är klockans tickande och hundarnas svaga snarkande andetag där dom ligger utspridda på olika ställen i rummet och sover. Ett svag brus och en och annan duns hörs utifrån då vinden kastas mot huset. Men annars är allt lugnt och tyst, sådär tyst och skönt som det oftast bara är mitt i natten och jag bara älskar det. Hade det inte blåst ikväll hade jag tagit en stol och satt mig i ute på altanen och njutit av tystnaden och hör hur någon fågel avlägset sjunger. Det är verkligen så stillsamt och lugnt. Sådana ögonblick som i dagens samhälle inte finns så mycket av där stress och alla måsten tar över. Men det gäller att stanna upp också och bara njuta och tanka ny energi till kommande dag.

Mannen jobbar natt och i veckan och det ger oss mer tid att umgås på dagen. Just idag har vi just gjort klart och tömt klädkammaren och där ska det nu bli förråd så barnen kommer att få ett stort lekrum i det största sovrumet, något jag tror dom kommer att gilla väldigt mycket. Det rummet blir också gästrummet då vi kommer att ställa in stora sängen som just nu står i Milians rum och bara tar plats. Sen blir det att fixa till barnens rum och göra mysigt där för dom.
Ska köpa lite nya saker och sätta in där hos dom och göra det mer som barnrum. :)

Nu ska hundarna rastas och sen ska jag sova. God natt.

Av Fru Lundgren - 7 juni 2016 11:04

Jag kom ner nu på morgon och skulle släppa ut hundarna. Ser då att de är små droppar blod inne på golvet där tikarna är. Är det någon som gjort sig illa eller löper någon? Inga sår hittades och jag misstänker att det är chelsea som löper så nu blir det att hålla isär dom från killarna annars händer det en olycka som jag inte vill ska hända.

Vi ska även in till läkaren idag kl 14 med Milian för att kolla upp hans sår i ljumskarna som han nu haft en tid och det vill inte ge sig. Så jag ringde vårdcentralen idag och vi fick en tid direkt. Så jag hoppas nu att han blir bra. Vi ska även sen in till stan och byta däck på bilen. Den valde ju igår att få punktering, suck! Men tur var att vi var hemma då vi upptäckte det och att mannen kunde åka till jobbet med en från byn.

Av Fru Lundgren - 6 juni 2016 23:24

Ja alla har väl sett att det är nationaldag idag? Om du lyckats missa det så säger jag ett stort grattis till dig. För ALLA pratar om det som om det är något speciellt. Men för mig är det vilken dag som helst, fast alla butiker har typ stängt. Haha.
Vad har vi gjort idag då? Hm inte så mycket. Skott om ettan, skruvat i bilen och varit med familjen. Ja det var kortfattat vad vi gjort.
Jag har även tränat lite med hundarna. :)
Men nu väntar sängen. God natt.

Av Fru Lundgren - 6 juni 2016 08:38

God morgon alla.
Ligger just nu i sängen igen och efter att ha rastat alla hundar.
Idag var inte altandörren öppnad. Jag och mannen fixade den igår och bytte lite på låsen så man kan låsa och ta bort den lilla låsspärren så ingen kan öppna dörren då den är borta. Något är smart nu då hundarna verkligen tyckte det är så kul att öppna altandörren och smita ut på gården. Visst då det är sommar gör det mindre skada, men tänkt i vinter. Och tänk om dom gör det då vi ev är borta och så smiter dom från gården. Nej nej inget jag vill vara med dom.

Nu idag ska även ettan skos om och sen blir det att rida dom :)
Funderar om att ev dra till Byske och fira nationaldagen, men vi får se om vi åker dit.

Av Fru Lundgren - 5 juni 2016 23:25

Jag har börjat kända ibland att bo ute på landet har sina både för och nackdelar.
Jag trivs på landet, här ute kan man ha hästarna på gården och fullt med djur runt sig utan att grannarna kollar snett på en eller att man för den delen sitter "ihop" med grannarnas hus. Här finna det fina skogsvägar att rida och gå på. Ingen bryr sig om man har hundarna lös, bara man har pli på dom. Man är så mycket fri ute på landet.
MEN så har det också en nackdel och det är just det att de är en bitvtill buktiken och samhälle med dagis, skola, BVC och ja allt man kan behöva. Jag som inte körkort har är ju som fast här hemma om mannen är borta. Så ska jag någonstans så måste jag gå eller be mina föräldrar köra mig. För buss går dåligt här. Jag har en längre tid bollat med tanken att flytta till Kåge eller Byske. Dels för att komma närmare allt och för att flyttar vi ev till Byske så har dom öppna förskolan öppet under veckan och då kan ju barnen lättare leka med andra. Sen är jag då inte lika beroende att ta be min man köra till affären eller liknande, för då kan man lättare gå en promenad och fixa det man ska. Men detta ställe har ju en stor nackdel, jag kan inte ha hästarna. Om jag nu inte ställer dom hos mina föräldrar men då är det ju en bit att ta sig till dom och då är det ju detta med bil igen.
Så ja det är lite klurigt och visst jag ÄLSKAR mitt hus. Men ibland skulle jag vilja bo så barnen kan ha mer vänner att umgås med.

Så ja det är lite att tänka på.

Av Fru Lundgren - 4 juni 2016 23:52

Ja idag steg jag upp stax efter kl 09. Åt en frukost och sen hoppade jag i mina joggingkläder, tog med frazze och sambo. Simone och emely med deras hundar kom hit och vi tillsammans gick ut och gick en lång och härlig runda på över 1 timme. Jag hade två trötta hundar sen som sov gott då vi kom hem.

Jag var sen med barnen och min man en stund innan jag tydligen somnade på soffan. Haha. Åt middag och fixa lite ärenden i stan. Min man åkte till jobbet vid 18 tiden och jag började städa huset. Dammtorkat i hela köket och hela hallen, samt trappen upp till övervåningen och även dammsugit hela huset. Städade också upp uppe på toan och nu ser det fint ut även där. Så i morgon blir det att skura alla golv, dammtorka tv-rummet och matsalen, vika ihop tvätten och även börja städa uppe. Nu fan ska det bli fint här hemma. Haha.

Tog även en "promenad" på ridbanan med hästarna så dom har fått motion idag. I morgon ska jag nog lägga upp bommar och rida över med dom.

Nej nu väntar sängen. God natt gott folk.

Bjuder på en bild då Max ikväll krocka in i biabädden. Haha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards