Alla inlägg under juni 2015

Av Fru Lundgren - 2 juni 2015 13:03

Å idag är det sol ute och jag känner mig så glad över att det inte regnar och jag hoppas verkligen inte att det börjar regna senare heller. Efter frukosten drog jag ut barnen och hundarna ut på gården. Jag gav hästarna mat och Max lekte runt med regnvattet. Milian sov gott i vagnen och hundarna dödade sin redan döda fotboll. Efter att ha varit ute i lite över en timme så gick vi in och Max åt gröt innan han sen fick gå upp och sova lunch.
Sitter just nu i soffan och har gett Milian mat. Ska strax släppa ut och rasta hundarna nu då dom ätit upp sin mat. Sen blir det att bara ta det lugnt tills min man kommer hem vid 15 tiden.

Tränar platsliggning med hundarna medan Max gungar.

Av Fru Lundgren - 1 juni 2015 23:13

Jaha nu var det dax igen!!
Nu då jag ikväll stod i stallet och blandade ihop hästarnas mat så hör jag hur ettan får ett raseriutbrott i hagen och jagar runt killarna. Hon är en stor bitch ibland mot dom. Går och tar in Pajsen som får sin mat i boxen och upptäcker att han fått en allergisk reaktion på båda bak knäna där jag snört in han med det nya linimentet. Suck. Bara att kasta det och leta något annat. Vill ju inte att han ska bli sjuk av det jag använder. Men ja i alla fall. Tar dom andras krubbor och går ut till hagen. Ställer in krubborna och vad ser jag?! Jo en hästsko liggandes i leran. Suckar högt och börjar kolla vems det kan vara. Hittade fort att det var ettans sko. Typiskt! Om hon kunde hålla sig lugn så skulle detta aldrig hända. Men hänt är hänt. Upptäcker också att Q är gallig i ena bakbenet. Mest troligt för att hagen är bara lera upp till kotorna och han vid denna tid brukar bli gallig då. Så jag känner att livet som hästägare just nu ikväll är tungt. Varför kan dom inte bara hålla sig friska och alla skor på plats? Är det kanske för mycket begärt?!

Idag har vi inte gjort mycket! Jag och barnen har varit inne och lekt då det regnat i stort sett hela dagen. Men vi gick en promenad till min mamma då regnet slutat vid 17 tiden. Max gick hela vägen dit ner. Fast det är ju inte långt dit. Det är ca 0,7 km från oss till henne. Tycker att Max var grymt duktig som orkade gå hela vägen. Sen på vägen hem fuck han åka bil med min man så gick jag och Milian hem själva. Eller nja Milian gick inte, utan han låg i vagnen och sov.

Nu ska hundarna rastas och sen väntar sängen. Nya tag i morgon. Blir att försöka sko ettan och Pajsen i morgon. Sen så kommer nog mina medryttare och rider killarna. Så jag hoppas på fint väder.

Bjuder på en bild av Milian i vagnen tillsammans med hans snuttekanin.

God natt gott folk.

Av Fru Lundgren - 1 juni 2015 13:12

Nu börjar jag bli less på att det ska regna varje dag. Man stiger upp på morgonen och då är det fint väder med sol och så sen kommer det mörka moln och regn! Suck. Man blir så nerstämt i detta skitväder. Barnen vill ut på gården men i detta regnande är man genomblöt direkt. Suck.
Hoppas att det i eftermiddag slutar regna så man kan gå ut en stund på gården och låta Max och hundarna leka av sig energi. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards