Alla inlägg under september 2014

Av Fru Lundgren - 18 september 2014 23:03

Ligger just nu i sängen och lyssnar till min mans andetag då han sover vid min sida. Var nyss och kollade till Max som sov så gott i sitt rum. Skulle också behövt sova. Men min sömn vägrar komma. Vart är den då man behöver den? Var ut tidigare och pussade på hästarna. Planen var att rida ikväll. Men en jävla närv har satt sig i kläm i ryggen så jag vill bara dö! Så jag gav dom mat och kollade till dom. Skönt att ha dom på lösdrift då man slipper mocka boxarna varje dag. Nu behöver man ge dom mat och kolla att som ej har något sår.

Ska försöka motionera dom i morgon. Min man börjar jobba vid 15 tiden så jag har inte så mycket tid på mig. Och sen jobbar har 12-23 lördag-måndag. Så jag är ensam hela helgen. Någon som vill hitta på något? Hör av er då. :)
Städandet idag gick väl inte så bra. Hann halva huset innan orken dig bort. Så då var jag med Max istället. Vilket han tyckte var kul. Kanske går ut och går en liten runda i morgon om min rygg vill arbeta med mig och inte mot mig.

Av Fru Lundgren - 18 september 2014 16:24

Hade hoppats på att hundarnas torrfoder skulle komma idag. Men nej det kom inget. Hoppas det då kommer i morgon annars blir jag tokig. Visst nu går dom på färskfoder men det är så grymt mycket dyrare en torrfoder. Sen då foderbilen hade slut foder som jag ger mina så fick jag ta ett annat foder i samma märke. Hoppas hundarna funkar lika bra på detta. Kommer även sätta mig senare och köpa hem rätt torrfoder till dom. Jag hittade ju märket tello och det var så grymt bra. Dom går upp bra i vint på det och ingen blev dålig i magen. Så nu kommer jag inte byta märke. :)

Jag och Max är just nu en stund. Vi ska strax åka och handla hem lite palt till dagens middag. :)

Av Fru Lundgren - 18 september 2014 10:54

Jag hade idag tänkt ta med Max ut i stallet och att vi skulle vara med hästarna. Men vädret suger idag så vi ändrar planerna och kommer istället städa hela huset. Lär ta en hel dag med min lilla ork som jag har. Men det gör inget. Bara jag får det gjort så är jag nöjd.
Jag och Max är ju som sagt ensamma hela dagen då min man jobbar till kl 18. Så vi ska även fixa mat till han. Tror det blir palt idag. Det lät gott. Men insåg nyss att vi ej hade det hemma. Suck!

Nej nu ska jag återgå till städandet.

Av Fru Lundgren - 14 september 2014 17:37

Jag har dom senaste månaderna kämpat mig genom vissa dagar. Illamående, yrsel och svaghet är något jag fått bråka mest med. Även mina djur och familj har blivit lidande då jag varit så orkeslös. Vissa dagar mår jag jätte bra och andra är en kamp att klara. Men jag har ändå inte klagat. Jag har kämpat och gjort mitt bästa. Så nu hade jag tänkt berätta det. Vi ska få en till kotte i familjen. Om allt går som planerat kommer den att komma i slutet på april.

Av Fru Lundgren - 12 september 2014 09:46

Idag är det fredag om något missat det? Ja om ni missat det så vet ni då det nu. Vad är så bra med fredag då? Jo många avslutar jobbveckan och längtar hem till sina nära och kära. Men för jag som inte jobbar och är hemma då? Jo jag längtar ändå för min man får helg och så är det ju taco-fredag! Vet inte om jag längtar mer till min man eller maten? Haha. Då är det illa. Haha. Nej då längtar lika mycket till båda. Sen ikväll efter att Max somnat så ska jag och min man ta ett varmt bad och bara umgås tillsammans. Det behöver vi båda. Under veckorna går man som på automatik och det är då så lätt att man sätter kärleken lite på sidan och tar varandra mer för givet. Därför måste man ta sig tid och visa varandra mer kärlek då man får tid. Så till er där ute. Visa nu era älskade lite extra kärlek idag då ni kommer hem. :)

Av Fru Lundgren - 11 september 2014 22:41

Min man jobbar ju natt i veckan (kl 00-13) så jag har ju Max helt själv på morgonen. Drygt kan jag säga att stiga upp tidigt med han. Så jag har passat på sen att sova lite då han sover lunch. Idag efter frukosten tog vi alla hundar (utom Ängla som är hemma med valparna) och gick en lång runda på 4 km. Gick rundan runt byn med 2/3 delar som grusväg så hundarna gick springa lös nästan hela rundan och det uppskattade dom. Är alltid så skönt att kunna låta dom springa av energi och busa som dom vill. Kommer det en bil så lockar jag bara på dom så kommer dom snällt och sätter/ställer sig vid mig tills jag låter dom springa igen. Dom är så grymt duktiga. Efter att vi gått så lät jag hundarna vara ute i hundgården (ej Ängla och smilla) och så gick jag in med Max och la han i hans säng och lät han sova lunch. Sen gick jag ner och bäddade ner mig och smilla i soffan där vi sen somnade. Min man kom sen hem och Max sov då fortfarande så då han sen vaknade så tog min man han medan jag skuttade ut i stallet. Tog ut Pajsen på banan och började med att rida runt på en stor volt i olika tempon. Han tyckte det var grymt jobbigt. Speciellt i galoppen och då jag kör tempoväxling så måste han hela tiden hålla koll så han får med sig bakbenen. Vilken är bra då vi nu börjat bygga upp rygg och rumpmusklerna. Efter att ha tränat ca 30 minuter så hoppade jag av och longerade han i 15 minuter. Han travade runt på volten i ett "joggar" tempo så han får som sakta slappna av i kroppen. Sen så hoppade jag upp och skrittade av han. Kan säga att jag hade en grymt trött men nöjd kille. Han stod och sov då jag borstade av han och gav han mat. Sen så fick han gå ut i hagen så fick alla hästar mat och jag fyllde på vatten.

Gjorde sen mat och var ner en stund hos mina föräldrar där jag lät Max leka lite med dom. Sen vid 20 tiden gick vi hem och jag la Max i sängen. Grymt trött unge som somnade direkt vällingen var slut.
Skyndade då ut i stallet och har nyss ridit runt byn med en vän så nu har alla mina tre hästar fått komma ut. Nu ska vara social med min man innan han åker till jobbet igen.
Hoppas ni har haft en bra torsdag :)

Av Fru Lundgren - 9 september 2014 23:45

Jag har största delen idag legat på soffan då jag mer eller mindre mått piss! Seg i kroppen och död. Har umgåtts med min man och Max. Sen drog jag, max, mamma, Camilla, Ida och lilla milo ut för att gå en runda. Spike fick följa med. Max och milo satt/sov så skönt i vagnarna. Sen for vi och hämtade pizza i Byske och åt hos mamma. Mysigt var det.
Kom sen hem och kastade min man och Max i säng för att sen skutta ut till stallet. Hoppade ettan på banan. Hon var först lite tjurig men gav sig sen. Tycker inte riktigt om att jag har börjat ställa högre krav på henne. Men hon har inget val. Jag anser att hon kan det jag kräver. Det gäller bara att visa henne. Sen så red jag en härlig runda runt byn på Pajsen med Quetcho som handhäst. Andra gången han testar detta som handhäst. Idag testade vi trava och galoppera. Han sprang fint på vid Pajsens sida och jag är verkligen så grymt stolt. Sen att kunna slå två flugor i en smäll är ju bra då man inte alltid har så mycket tid som man vill.

Har nyss sagt hejdå till min man som åkt till jobbet. Han jobbar natt hela veckan. Jag ska nu äta lite och sen rasta alla hundar innan jag går upp och sover.

Av Fru Lundgren - 7 september 2014 16:57

Vaknade i migrän idag. Inte kul kan jag lova. Men inget jag kan göra åt det. Bara att acceptera läget och sen göra det bästa av dagen. Så vad passar då bättre en att sitta och se VM finalen 2014. Jag ligger ju ändå i soffan och kan ju ändå passa på att se. Tyvärr så kom inte roffe på någon medaljplatserna. Men jag tycker han gjorde ett bra jobb som tog sig till finalen och slogs bland dom tre medaljplatserna. Hade hoppats på guld eller silver till Sverige. Men ja man kan ju inte styra över det.

Nu blir det snart middag och sen kanske skritta hästarna.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Skapa flashcards