Alla inlägg under september 2014

Av Fru Lundgren - 24 september 2014 15:58

Ja kom nyss hem från stan med Max. Vi har ju som sagt varit hos barnmorskan och allt såg då bra ut på proverna hon tog. Så det är ju bra att veta.
Funderar om att dra ut till stallet en stund. Ska bara övertala Max att följa med ut. Haha. Han leker runt här inne för fullt nu. Så då kanske han inte tycker det är lockande att sitta helt stilla i en vagn.

Av Fru Lundgren - 24 september 2014 10:53

Vaknade vid 10 av att Max pratade från sitt rum. Steg då upp och strax efter 10. Gick på toa och klädde sen på mig. Tror ni inte då Max somnar om! Så jag tog babyvakten och skuttade ut till stallet för att ge hästarna mat och sitter nu i soffan. Ska strax gå upp och väcka Max. Sen blir det att kanske ta ut hundarna till skogen och låta dom springa av energi för det behöver dom. Tror att någon av mina tikar ska löpa eller att grannens tik löper då Spike tjuter och inte kan slappna av riktigt. Men efter att jag sagt till han att gå och lägga sig så brukar han kunna slappna av. Men man ser på han att det är något. Misstänker att campa ska komma igång snart då hon snart är 1 år. Så det är bara att vänta och se.

Ska även till barnmorskan idag och ta prover. Hoppas dom kan svara på varför jag är så trött och slut.

Av Fru Lundgren - 23 september 2014 22:55

Steg upp idag och for nästan direkt till stan. Min man skulle in och anmäla sig på arbetsförmedlingen och anmäla sig arbetslös. Han fick ju igår det grymt roliga samtalet från sin chef att dom tappat körningar och måste låta folk gå. Så tyvärr så var min man en av dom som fick gå. Så fredag är hans sista dag på jobbet. Tråkigt som fan och tankarna bara snurrar. Hur fan ska vi nu lösa detta? Ja det gäller att vända på varje sten nu och leta jobb.
Var som sagt in på stan och medan han satt där i möte så gick jag och Max först 2,7 km och njöt av det kalla men grymt fina höstvädret.

Sen efter att vi gått promenaden så kollade vi på fontänen. Max tyckte vi kunde bada i den. Men det tyckte inte jag. Visst är jag dum?

Efter att ha kollat på den ett tag så blev vi båda kalla och gick då in till arbetsförmedlingen och Max fick leka där i typ 30 min innan min man var kvar. Vi väntade en timme innan han fick komma in på mötet som sen tog typ 30 min. Så ja jag satt ju som bort en hel dag. Hade jag vetat detta hade jag nog stannat hemma och hittat på roligare saker.

Blev så grymt trött nu ikväll efter maten att jag la mig och vilade en stund medan min man hade Max. Skönt att kunna vila då man först mått så illa att man inte ens kan äta. Haft en lite tung dag med andra ord.

Gick ut ikväll till stallet och tog ut Pajsen på banan. Han var grymt fin och jag bara älskar att rida han. Synd bara att han tappat så grymt mycket muskler nu då jag inte haft ork att rida eller ens vara i stallet. Mår grymt dåligt över detta och gör verkligen allt för att hinna med att motionera dom. Ska försöka bli bättre på det. Men inte lätt då man är gravid och hormoner som spökar i kroppen. Så jag hoppas dom ger sig snart så man kan leva ett normalt liv.

Av Fru Lundgren - 22 september 2014 12:14

Har nyss satt igång en ny tvättmaskin och sitter just nu i soffan och kollar på mannen som talar med hundar, medan Max leker runt på golvet och irriterar hundarna. Haha. Inte lätt att vara hund här då man bor med en kramglad bebis. Tur för dom att han snart ska sova lunch. Då får dom lite ensamtid.
Funderar också att gå ut med alla hundar i skogen och låta dom få göra sig av med energi. Schäfrarna börjar få lite kryp i kroppen nu efter att ha bara varit ute på gården hela helgen. Dom blir ju också lidande av att jag inte har ork att göra så mycket.

Av Fru Lundgren - 21 september 2014 23:00

For ju ner till mamma och pappa för att äta. Båda mina bröder vad där med respektive och det är så kul att vi kan samlas hela familjen. Max lekte och hade så kul med dom alla. Han är verkligen uppväxt i en familj som älskad av alla.
Efter att Max somnat 20:30 så gick jag ut till stallet. Tog in ettan och gick ner till ridbanan. Longerade henne och jag är glad att jag inte satt på henne ikväll. Hon var typ vild. Hoppade och busade flera gånger så jag fick be henne att lugna sig. Sen då vi var påväg upp till stallet igen fick jag sådan "mensvärk" att jag typ bara ville gråta. Så jag bestämde att lyssna på min kropp och valde att inte motionera killarna ikväll. Så jag gav hästarna hö och vatten. Sen gick jag in och ligger nu i soffan. Ska strax ta och kvällsfika innan jag tar och lägger mig. Hoppas att värken är borta i morgon och att jag då kan vara en stund i stallet.

Av Fru Lundgren - 21 september 2014 16:50

Jag har inte haft energi/ork att rida hästarna nu på någon dag och jag mår verkligen dåligt över det. Jag vill inte bara att dom ska stå i hagen. Men jag känner att jag just nu måste kämpa för att orka mig genom dagen så känns det tung att gå ut i stallet. Är rädd att jag ska svimma eller något. Så jag har just nu jätte dåligt samvete och jag ska försöka ta mig i kragen och börja vara mer i stallet. Men som sagt så det vet ju nästan alla hur trött och slut man är då man är gravid. Så jag har ju en bra ursäkt. Men ändå det gnager ändå i mig att dom bara står i hagen. Sen nu orken jag har haft har jag nu i helgen lagt på att städa huset och se till att tvätta och fixa. Då jag skjutit upp på det och de behövdes verkligen göras nu! 18 tvättar fick jag ihop. Så jag har inte haft tid att vara i stallet under helgen och då jag är ensam med Max hela helgen blir det extra svårt.

Jag och Max ska snart cykla till mamma och pappa där vi ska äta tacos med hela familjen. Synd bara att min man jobbar. Men han får äta det då han kommer hem hade jag tänkt.

Av Fru Lundgren - 19 september 2014 22:41

Nu är hundarna rastade och hästarna har fått nattmat. Så nu väntar sängen. Har mest bara legat och stirrar rakt fram och väntat på att sova. Försökte se idol. Men då jag tänker efter så minns jag inte hur det gick för dom. Haha.

Det var någon jag hade tänkt skriva. Men det kom bort. Kanske bäst att sova. Det har ju ändå inte hänt så mycket ikväll. Jag och Max har varit hos mamma och pappa. Sen kom vi hem och jag nattade kotten. Han var grymt trött.

Av Fru Lundgren - 19 september 2014 15:23

Steg upp strax före kl 10 idag. Min man och Max kom upp och väckte mig, fast jag redan var vaken då. Vi gick ner och åt frukost tillsammans och sen gick jag ut i stallet. Tog först Pajsen ner på banan och red där igenom han på volter så jag kunde känna om han var stel eller något. Det var han inte. Så vi for sen till skogen och galopperade. Han såg lite spöken idag i skogen som gjorde att han lätt tappade tempot och bröt av till trav. Men jag gav mig inte. Så sen gick han grymt fint och han fick då som belöning sträcka ut lite. Sen skrittade vi hem. Han fick sin müsli i boxen och så fick han gå ut i hagen. Tog då in Q och tog han till banan. Longerade han idag. Han gick hur bra som helst och har verkligen börjat fatta detta med att vara avslappnad och lyssna på mig. Han galopperade även i båda varven och det såg jätte bra ut. Han är svagare i högervarv så vi ska träna mer på det. Sen efter att ha longerat så gick vi en promenad i skogen så han fick se annat en ridbanan. Brukar alltid skritta av en stund i skogen då jag rider/motionerar på banan.


Sen efter stallet for till stan för att köpa mat till hundarna då min leverans från foderbilen inte kommer att komma förrän på måndag!! Och hundarna måste ha mat. Dom har gått på färskfoder nu någon dag men jag köpte pellets idag till dom. Så nu kommer dom överleva helgen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards