Alla inlägg under maj 2014

Av Fru Lundgren - 6 maj 2014 16:23

Hon mår mycket bättre nu och är sig själv igen. Lika pigg och glad. Har fått lite mat och vatten. Eller ja vatten har dom ju jämt. Hon leker för fullt då dom är ute och sover då hon är inne så det går åt rätt håll. Men vi måste hålla koll då hon kan bli sämre igen. Så ska inte säga att allt är över en. Allt kan vända. Men jag lever på hoppet.

Av Fru Lundgren - 6 maj 2014 16:16

Jo idag har jag roat mig med att städa hela huset, dammsugit, skurat golven och tvättat tvätt. Så det är nu snyggt och städat igen här hemma. Så vi får se hur länge det håller sig snyggt. Gissar att jag får göra om allt ihop på torsdag. Vi dammsugar och skurar golven varannan dag. Det blir fort skitit med 6 hundar. Men det gör inget. Jag har ju själv valt att ha dom så jag ska inte klaga.
Lilla Max har hjälp till att städa också. Han har jagat mig och överröstat dammsugaren så nu blev han trött så han ska få sova va 45 minuter och sen ska jag ner till mamma och äta middag. Ska bara vänta tills Mia kommer så hon är ute just nu och rider Q.

Av Fru Lundgren - 5 maj 2014 21:09

I skrivande stund rinner mina tårar. Campa kämpar för sitt liv och vi har suttit några timmar hos veterinären nu ikväll. Hon har svalt sand (tror vetten) och att se campa spy, krampa och inte kunna stå upp är inte kul. Blir hon inte bättre blir det operation i morgon vid lunch om hon är stark nog att klara det. Annars låter jag henne somna in. Det sistnämnda är verkligen inget jag vill. Men gör allt för henne.
Kommer uppdatera er i morgon. Just nu tar vi timme för timme.

Jo jag skulle ju halv 5 nu i eftermiddag fara till mamma och hade packat allt som skulle med. Skulle rasta hundarna och då är campa typ förlamad i bakbenen. Hon kunde inte stå upp och knappt gå. Så blev akut in till veterinären.

Av Fru Lundgren - 5 maj 2014 16:29

Min man jobbar kl 09-18 hela veckan (mån-fre) så jag är ensam med Max under dagarna. Men har ändå idag longerat Ettan medan Max sov lunch mellan kl 10:30-13:30 så jag hade mycket tid att göra annat på. Så det är tur att man har stallet vid huset så man kan göra vad man vill. Och babyvakten räcker också ner på ridbanan som ligger typ 30 meter från gården. Så jag kan höra då han vaknar vilket är bra.
Longerade ettan och hon fick även ta lite skutt idag. Måste träna mer på bommar. Att hoppa är hon duktig på. Men bommar på marken är hon inte lika duktig på. Så vi har lite att träna på. Efter longeringen så klippte jag manen lite och så snyggade jag till hovskägget. Med andra ord klippte bort det!
Sen då Max vaknat så fick han välling och sen satte jag han i sin nya sittvagn och tog med mig han och alla hundar till skogen. Dom fick leka runt och klättrade även i sandgropen. Vi var totalt en timme i skogen och då vi kom hem kom just Mia till stallet så jag pratade med henne och gav hundarna vatten. Så vi satt ute 30 minuter till och Max kollade på Quetcho. Så idag har Max fått mycket frisk luft i lungorna och han är fortfarande vaken. Han kommer sova gott inatt. Nu ska jag packa Max mat och skötväska för att sen gå ner till mamma och pappa.
Blir nog ikväll att rida Pajsen efter att Max somnat.

Av Fru Lundgren - 5 maj 2014 16:15

Började dagen med att kl 10:20 åka till Skellefteå ridklubb då det var hopptävling där. Jag och Mia åkte dit för att kolla. Alltid kul att kolla på folk som tävlar. Min dröm är ju att själv testa tävla någon gång med ettan.
Sen efter att ha varit där kom min man vid 14 tiden och hämtade upp mig sen for vi till min farbror för att ha kalas för min kusin som blev 13 år. Grattis till han.

Sen åt vi en pizza till middag med min mamma och pappa. Och senare på kvällen passade jag på att plocka bort all balplast från hagen. Det var en hel del småbitar men nu är det gjort för i år i alla fall. Min rygg dog lite efter det så jag låg sen på soffan och så film.

Av Fru Lundgren - 3 maj 2014 21:28

Jag har hela dagen varit i Luleå och gått runt på stora loppisen i arcushallen. Hittade hur mycket som helst och är verkligen nöjd. Max fick typ allt vi hittade. Men hittade lite skydd till hästarna och även några småsaker till mig som jag ska ha här i huset. Kommer försöka fota det så ni senare kan se vad vi hittat.

Ligger just nu i soffan och äter popcorn. Har gett hästarna mat och ska nu bara ta det lugnt. Är trött efter att ha varit vaken sen kl 07 och gått runt på loppisen i över 4 timmar. Så jag har rätt att vara slut.
Max var också med oss idag och han var verkligen trött och slut.

Av Fru Lundgren - 2 maj 2014 21:03

...så länge har jag idag suttit i sadeln. Gud vad härligt det var. Först ridit dressyr med ettan på banan. Å vad fin hon var. Kärlek till denna fina häst. Jag bara log och älskade hela henne idag. Allt faller ner och mer på plats med träningen att nu ska jag flörta med min tränare för att få extra hjälp. Sen for jag ut på Pajsen och red med Evelina och hennes häst junior. For på en långgrunda i skogen och Ted efter nya stigar. Så 3 timmar senare hoppade jag av på gården igen. Fast vi skrittade typ hela rundan och pratade om allt. Mysigt var det. Så kanske kan locka med Mia också nästa gång så kan vi alla rida där.

Mia var hit idag och skrittade Quetcho på banan idag. Tror hon red 30 min eller något sådant.

Sen då jag ridit fick hästarna lunch och jag fyllde på deras vatten.

Nu ska jag ut och ge dom kvällsmaten sen se på tv.

Av Fru Lundgren - 2 maj 2014 20:49

Jo jag glömde blogga igår på kvällen så gör det nu istället.

Var som bara inne hela dagen var trött och seg hela dagen så jag gjorde inte så mycket. Var mellan kl 10-12 och hälsade på hos min mammas jobb då dom ville träffa Max. Sen sov jag en stund då jag kom hem. På kvällen drog vi till Byske hos kaj och Chrille för att äta surströmming. Gott var det verkligen. Sen åkte vi hem igen och Max skulle sova sen låg som vi bara i soffan och kollade på tv hela kvällen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards