Alla inlägg under april 2014

Av Fru Lundgren - 23 april 2014 16:37

Ja vi har alla blivit sjuka. Min man och Max har hosta och är förkylda. Jag har bara ont i halsen en så länge. Hoppas jag ej får mer heller.

Har varit nere hos mamma och suttit i solen på hennes bro. Max fick sitta i gräset och kolla runt. Han tyckte det var spännande att se och känna på allt. Nu ska vi strax äta och sen ska nog jag och Evelina fara ut och rida tillsammans.

Av Fru Lundgren - 23 april 2014 16:34

Ja jag glömde totalt bort att blogga igår. Mia kom hit och vi for ut å red tillsammans på killarna. Dom var grymt fina. Först var dom båda lite sega. Men vart sen piggare efter att vi travat med dom lät dom sträcka ut lite i traven.
Efter ridningen blev jag så grymt trött att jag somnade på soffan. Hoppade sedan i duschen och for till stan för att hämta bilen. Den var inlämnad för att byta framrutan.

Sen på kvällen kom min kompis Evelina (hon jag brukar rida ut med) hit och vi satt å pratade. Hon har varit borta en vecka så det var ett tag sen vi träffades.

Jag och min man gick vid 22 tiden och la oss. Vi båda var så trötta att det var så skönt att lägga sig tidigt.

Av Fru Lundgren - 21 april 2014 14:41

Idag hade jag planerat att hoppa Pajsen och då solen lyste och det var 23 grader i solen så valde jag att hoppa.
Pajsen var grymt fin och taggad. Bara jag som var nervös och inte gav han stödet han ville ha så han sprang förbi ett av hinderna innan jag tillslut skärpte till mig och då föll allt på plats. Han hoppade så fin. Blev en bana på 4 hinder som först låg på 50 cm men då vi slutade så låg det på 85 cm. Duktiga Pajsen. Bilder kommer ikväll.

Av Fru Lundgren - 20 april 2014 20:16

Valde igår kväll att smörja upp alla tränsen och så fick det bli. Har ju en hel del träns då alla hästar har 3 träns var. Så blir ju 9 träns. Tur att min man inte klagar. Så blev även att koka alla bett så nu är allt fint och bra.

Idag så kom en tjej hit vid 12 tiden och testade att rida Q då hon kanske ska låna han i sommar som sin sommarhäst. Sen efter det for Mia iväg med han och red. Jag tog ner Pajsen på banan och red lite galoppträning på volt. Han tyckte det var jobbigt. Har bestämt att börja träna mer med hästarna så jag kan börja bygga upp deras muskler och så kanske börja starta någon klubbtävling med dom.
Ettan stod idag då jag är rädd att rida nu då hon inte känns 100% nu i knäet. Onödigt om man drar på något mer skit med henne. Så hon får stå och ta det lugnt tills i helgen.

Sen efter att jag varit i stallet så for jag, min man, Max och min pappa till stan för att fira pappas bror som fyller 50 år. Grattis till han. :)

Max mår då bättre och det är skönt. Hade 37,8 nu ikväll om jag minns rätt. Det är aldrig kul då ens barn är sjuka. Lider med han. Men är glad att han redan är bättre. Gissar att detta har ned hans tänder att göra.

Bjuder på en bild då Max skrattar.

Av Fru Lundgren - 19 april 2014 16:36

Ja lilla kotten fick feber inatt. Försökt få i han lite flytande alvedon. Men ja det går inte alls. Han ligger nu på 39,0 i temp. Lider med han.

Han sitter nu i soffan och kollar på dressyren på SVT2. Och är man sjuk får man även lyxa till det och äta majskrokar. :)

Av Fru Lundgren - 19 april 2014 16:30

Ja för min del avbröts hoppträningen. Ettan kändes inte 100% bra idag. Misstänker att knäet hon blev sparkat i spökar lite. Så blir att hon får stå ett tag igen.
Mia red Quetcho och dom hoppade hela 70 cm. Duktiga!! Jag är så stolt över dom båda. Testade även själv att hoppa Q och han var grymt fin.
Blir nog att rida Pajsen senare ikväll.

Av Fru Lundgren - 18 april 2014 21:38

Ja jag pratade idag med min vän Mia som är här och hjälper till ibland och sa att min rygg och skadade knä börjat bråka igen och att jag funderar på att dra ner antalet hästar. Så frågade om hon ville ta Quetcho på foder ett tag så jag kan lägga fokus på dom andra och slipper känna mig dum om någon måste stå. Så nu grattar vi Mia som "fått" en egen häst att ta hand om. Han kommer stå kvar på min gård så jag kan pussa på han.

Av Fru Lundgren - 18 april 2014 21:22

Började med att Mia och några av hennes "släktingar" kom och ville rida Quetcho. Så självklart fick dom det.
Sen skulle jag tömköra ettan men hon hade så mycket energi att jag lät henne galoppträna på volten istället så hon fick kämpa lite. Blev mycket hopp och skutt i början så är glad att jag idag stod på marken. Men i slutet var hon trött och seg så jag lät henne trava i lugnt tempo ett tag innan jag sen lät henne skritta.
Sen var det Pajsens tur att komma ut. Testade dressyr sadeln på han för första gången. Han gick grymt bra. Men vattenpölarna på banan var ute efter att döda han om ni frågar han. Så han var lite ofukuserad ibland. Men skötte dig ändå bra i slutet. Han var trött han med.
Blev så sugen att ställa upp hinder och hoppa i morgon. Så vi får se om jag gör det. Så sugen på att hoppa.

Sitter just nu i soffan med värkande rygg och knä. Hade tänkt försökt rida Quetcho lite också. Men min kropp vägrade gå med på detta. Suck!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards