Alla inlägg under april 2014

Av Fru Lundgren - 27 april 2014 22:47

Jopp idag var inte ens Ettan kul att rida ut på. Hon har stått i någon vecka nu då hon inte varit bra i ena benet (knäet)där hon sparkat sig. Så hon har stått och vila. Så nu har jag börjat att sätta igång henne mer och har då bara ridit på banan då för att bäst kunna känna av henne. Så idag var det att rida ut med Mia och Q i skogen. Ettan var mer eller mindre vild. Hon skuttade och höll på så jag blev bara så less. Så jag fort till banan efter skogen och red igenom henne lite mer så hon fick arbeta lite mer och tänka.. Då blev hon jätte fin. Jag tycker att man inte ska sluta med en dålig känsla utan försöka nå då allt känns bra och först då sluta. Vilket vi idag gjortde. Så jag blev nöjd och hon också. Mia red ju Q och han skötte sig då grymt bra som vanligt. Han är ju så grymt snäll och trevlig att rida. saknar att sitta på hans rygg. Men min rygg nu mår så grymt mycket bättre då jag bara ha två hästar att bry mig om.

Var tänkt att jag senare idag skulle rida Pajsen men jag orkar då inte det. Känner mig för trött just nu och vill inte ta död på mig så jag rider han i morgon istället.

Av Fru Lundgren - 26 april 2014 22:45

Jopp som ni läser i rubriken så blev det först idag en härlig uteritt med Mia och Q. Jag tog Pajsen och följde med dom på en långrunda. Tror vi var borta i 1 timme. Killarna var grymt fina och pigga, eller i början var dom sega och trötta och så efter att vi hade travat lite så blev dom grymt pigga. Men det gör ju inget. man får bara fokusera mer på att få dom lugna igen. Det var så mysig att rida ut på dagen och solen lyste så det var verkligen en grymt fin dag.


Sen nu ikväll efter att ha nattat Max så blev jag så grymt sugen att rida Ettan. Så jag drog ner henne på banan och tränade lite. testade ett nytt bett och hon var inte alls så glad över det så fokusen låg på att få henne framåt och att hon skulle lyssna på mig. Men efter ett litet tag blev hon ändå ganska fin. Men inte så fin som jag ville ha henne. Men men jag är ändå nöjd. Vi bråkade ju ändå inte hela tiden vilken var tur. Så nu ligger man i soffan igen och taggar för i morgon.

Av Fru Lundgren - 25 april 2014 22:45

Framifrån

Sidan

Av Fru Lundgren - 25 april 2014 15:00

Hade tänkt att rida igenom han lite mer krävande på banan men ja mamma ringde och vi pratade på medan jag skrittade igång han och så hade vi pratat i 45 minuter så ja det var hans pass. men han tyckte nogd et var skönt att bara skrittas runt och få lugnt pass. Det är ju träning det också. Får rida mer i morgon. Tror det blir uteritt med Mia och q om jag inte har helt fel på vad vi planerade.  

Bjuder på en fin bild på Pajsen =)

Av Fru Lundgren - 25 april 2014 11:30

Jo har nyss ridit min grymt fina fuxplutt. Igår var hon bråkig och lite jobbig. Idag var som en elithäst. Vi har idag tränat ökad trav då jag sitter ner och galoppbyten i volter. Å säger jag bara! Hon var så fin att jag bara just nu svävar på moln. Våran kemi åker ner på noll ibland då hon har ett grymt jobbigt humör. Hon ska ha sista ordet i allt! Men det är mest under brunsten. För däremellan är hon så där grymt fin och gör verkligen ALLT jag ber om och lite till. Hon är ingen häst som man får saker av gratis. Nej man måste kämpa lite och komma åt hennes knappar för att hon ska bjuda på sig. Så idag var hon grymt fin.

Bjuder på lite nytagna bilder på henne.

Mulen ska vara vit! Men hon har lekt runt i leran i hagen.

Tycker hon är grymt fin i kroppen nu. Fast rumpan är högre en manken så hon växer fortfarande.

Av Fru Lundgren - 25 april 2014 07:35

Sitter i soffan och känner mig ner död en levande just nu. Max kryper runt på golvet och leker medan vi väntar på att hans välling ska bli sval så han kan äta. Min man sover gott och jag ska senare upp och väcka han. Men tänker låta han sova till lunch så han får sova ut. Sen blir det nog att gå ut till stallet.

Av Fru Lundgren - 24 april 2014 21:13

Jo här kommer bilderna som jag lovade er från då jag hoppade med Pajsen tidigare i veckan =)

                               

 

På bild 1-9 ligger hinderna på 50 cm.

På bild 10-14 ligger hunderna på 70 cm

På dom två sista bilderna ligger hindret på 85 cm =)


Första gången vi hoppar sen hösten 2012. För sommaren 2013 var jag högravid och ville inte alls hoppträna hästarna..

Av Fru Lundgren - 24 april 2014 14:00

Jo idag har jag verkligen tillbringat min "lunch" på bästa sätt.. Både min man och max är jätte förkylda och min man har även hög feber. Så jag bäddade ner dom båda vid 10:30 tiden och så då dom somnat passade jag på att gå ut till stallet för att motionera hästarna. Mia kom även idag och red Q. Som ni märkt så skriver jag inte mycket om han här nu men det är för att Mia har han på foder och tar hand om han så jag rider han ej och tycker då att det blir så svårt att skriva om hur han varit då man rider så ja ni kommer inte läsa så mycket om han nu på ett tag. Men ja i alla fall. Jag började med att rida Ettan idag. Hon var ändå rätt så fin.Tränade med att sitta ner i traven på henne vilket hon har svårt för dom hon tror att jag vill att hon bara då sak galoppera.. Så ja det tränar vi på. Vilken hon ändå börjat fatta vad jag vill.. Sen så då jag var typ klar så kom Mia och då gick vi upp till stallet och jag bytte häst. Tog pajsen. Han var idag jätte fin som han typ alltid är. Önskar att Ettan kunde vara så fin som han är. Då skulle hon verkligen vara en fin häst. Nog för att hon är på väg att bli en fin häst redan nu och jag är verkligen nöjd med det jag lyckats med på henne. Pajsen tränade jag på att ökat och minskat tempo i galoppen på volt så det blir lite träning för han med. Han tyckte det var grymt kul =)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards