Alla inlägg under mars 2014

Av Fru Lundgren - 26 mars 2014 10:44

Jag la Max i barnvagnen för ett tag sen och körde ut han på altanen så han får sovaute en stund. Passade på att fodra hundarna och göra min egna frukost. Ska sen ut i stallet och fixa på där. Måste mocka och städa stallet så funderar att gå ut nu och dra med Max och låta han sova i vagnen utanför stallet.

Av Fru Lundgren - 25 mars 2014 21:46

Ja jag lovade ju hästarna att dom nu ska få hårdträning och ja det har börjat nu. Idag fick Pajsen en ledig dag. Men Quetcho och Ettan fick komma ut idag. Blev att Mia kom ikväll igen och så red vi och Evelina ut i skogen. Det är första gången Ettan träffar Evelinas häst Junior. Hon var lite sur och grinig mot han. Men gjorde inget. Hon slappnade sen av och Gud vilket steg och känsla det var att rida henne ikväll. Hon var verkligen så grymt fin i steget och jag bara älskar henne då. Hon får mig att sväva på moln. Quetcho var också fin och Mia testade att rida i dressyrsadeln idag. Hon var jätte duktig och fick bra stöd och sits i sadeln. Hon arbeta med Quetcho och fick han att använda ryggen och trampa lite under sig.

Har nu sett ryttareliten och kommer nu skutta upp i duschen. Ska ta en varm och skön dusch för att sen sova och i morgon blir det stallet igen. Pajsen ska ridas och sen får vi se om jag kanske rider någon av dom andra också. Men som sagt så får vi se.

Av Fru Lundgren - 25 mars 2014 14:43

Idag följde jag med mamma och min brors tjej Ida till stan. Först åkte vi till Forslund då Ida skulle kolla upp bil. Max satt och morrade åt alla som gick förbi. Han härmar hundarna och morrar. Haha sen for vi till café och satt och fikade. Max stod upp i min famn och skrek på ett träd som var på andra sidan fönstret. Han var så söt. Sen kom min man dit som just slutat på jobbet. Sen gick vi in på Ica för att handla lite och då somnade Max. Man blir tydligen grymt trött att vara på utflykt. ;)

Av Fru Lundgren - 24 mars 2014 21:16

Ja dagen började med en skön promenad i det fina vädret med min man, Max (låg och sov i barnvagnen) och alla hundar. Blev mycket bus och lek med hundarna. Som älskade det. Och solen värmde skönt idag. Var 13,5 grader på solsidan och 8 grader i skuggan. Så efter promenaden gick jag till hagen och tog av hästarna täcket. Dom behöver inte ha täcke då det är så varmt ute. Och dom tyckte det var skönt. Åkte sen till stan och fixade mina glasögon. Dom satt inte riktigt bra. Sen sprang jag runt och letade en "trapp" stol som jag vill ha i stallet så man kan hoppa upp på den då man ska upp på hästarna.
Efter stan så kom Mia hit och vi red ut tillsammans på Quetcho och Ettan. Båda två var pigga och glada att få komma ut och röra på sig. Red kravlöst idag och lät dom få springa med skallen där dom själva ville. Ibland behöver man sådana pass också. Sen då vi just kom hem började det spöregna! Suck. Var in en snabbis och pratade med min man och sen skuttade iväg igen ut för att rida ut med Evelina och hennes häst junior. Pajsen var så grymt fin. Arbetade på så jävla bra att man typ bryter ihop av glädje. I morgon blir det ett kravlöst pass med han och hårdare för dom andra två. Kanske rider på banan i lite djupare snö så dom får kämpa lite. Snälla jag. Hihi.

Har just sett familjen annorlunda. Funderar nu på att duscha och sen kanske sova. Men vi får se hur jag gör. :)

Tre nakenfisar ute i hagen. :)

Av Fru Lundgren - 23 mars 2014 20:20

Ja det var tänkt att jag skulle rida före lunch. Men ja det strulade.
Så nu ikväll efter maten frågade jag min kompis Mia om hon ville följa med på en tur. Och det ville hon, vilket inte förvånade mig. Haha.
Blev en härlig tur runt byn. Gud vad skönt det är att sitta i sadel och känna hästen arbeta under sig. Pajsen arbetade på jätte fint och nu är målet att bygga upp hans rumpa och ryggmuskler igen. Han var grymt trevlig idag och verkligen taggad på att ridas. Quetcho var också grymt fin. Han var lite för taggad och hade gärna sprungit på i hög trav. Men fick Mia att börja få han att ta ett lugnare tempo så han fick kämpa lite med att lyfta ryggen och trampa mer med benen.
Är så glad att jag har så fina hästar. <3

Av Fru Lundgren - 23 mars 2014 15:31

Glömde totalt bort att blogga igår. Förlåt. Ni var ändå in och kollade på bloggen. Igår for vi (jag, min man, Max och min mamma) till stan för att handla och hämta ut mina nya glas. Gick bra. Sen efter det for jag och min kompis Evelina till KDRF (Kågedalens ryttarförening) och att kolla på hoppträning. Å Gud vad sugen man blir att kunna börja träna på riktigt i manege. Sen efter att ha kollat for vi hem och så kom mamma å pappa för att äta grillat med klyftpotatis och grönpeppar sås. Gott! Resten av kvällen vart i soffan.

Idag började dagen inte bra. Lite bråk och strul med min man. Och ja då sket sig hela dagen. Men har kollat runt efter manegekort och kommer nog skaffa på KDRF och börja rida där. Längtar. Ska övertala min kompis Mia att följa med som hästskötare och Evelina att skaffa kort så hon kan ta med sin häst och rida.

Av Fru Lundgren - 21 mars 2014 13:36

Jo idag kan jag lova att dom vart glada då jag och Mia valde att gå ut och gå. Blev en härlig runda på lite över 1 timme. Så nu har hundarna fått springa löst och leka runt som dom vill. Så dom är nu trötta efter att ha jagat varandra och busat. Skönt att kunna göra 6 hundar nöjda genom att bara släppa dom löst på en promenad.

Det var lite svårt att få ut barnvagnen från gården då det nu kom 25 cm snö. Men tur man är stark och envis. Måste be min man skotta gården sen då han slutar jobbet idag.

Av Fru Lundgren - 21 mars 2014 10:26

Sitter nu i soffan och ska äta lite. Min man for till jobbet vid halv 10 och kom då upp med Max i dubbelsängen där han sen somnade. Så jag bäddade om han och väntar nu på att han ska vakna. Det började snöa igår som ni säkert vet och idag då jag kollade ut har det kommit 25 cm snö!! Jag som ville ha sommar. :( men men får hoppas snön försvinner fort. Blir nog idag att samla ihop alla hundar och gå på en promenad. Dom behöver få komma ut och gå en runda. Har ju legat på latsidan nu då jag varit sjuk och så motionerat hästarna. Men idag hade jag tänkt gå. Blir ett varv runt byn i koppel då dom mer eller mindre lär vara vilda och att skrika mig hes är inget jag planerat att göra.

Blir sen en mysig filmkväll ikväll med min man. Förra fredagen gick ju inte. Så nu hoppas jag det går!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards