Alla inlägg under november 2013

Av Fru Lundgren - 11 november 2013 10:22

http://www.hastnet.se/marknad/annons.php?annonsid=24434&marknad=4

Av Fru Lundgren - 10 november 2013 19:18

Idag har det varit en slapp dag. Har verkligen inte gjort mycket. Det har snöat hela dagen. Sofie var här och red Pajsen. Min man satte upp en lampa på ridbanan så nu kan man rida då det är mörk. Sen har man som inte gjort så mycket mer. Varit med min man och max. I morgon blir det nog att rida hästarna. Hoppas på sol och inte för kallt.

Av Fru Lundgren - 9 november 2013 19:35

Idag är sista gången för Mia då hon kan rida så vi passade på att fara ut och rida på en långtur. Det var hur mysig som helst och jag kommer verkligen sakna henne nu då hon ej kan rida på ett bra tag. Solen lyste och det var typ bara -1 grad ute. Kanon bra väder att rida i. :)

Av Fru Lundgren - 8 november 2013 21:18

Jag gick ut till stallet vid 12:30 tiden och började då att mocka ur boxarna. Sen vid 13 tiden kom min man hem från jobbet. Och jag tog då in både Ettan och Quetcho. E skulle ridas och Q skulle få vinterskor. Sist jag red E gick det ju verkligen inte bra. Så nu blev jag sur och bestämde att nu fan ska jag rida henne. Passet började med små stegringar och skutt. Men jag gav mig inte. Så efter att hon insåg att jag inte ger mig så gav hon sig. Då skötte hon sig jätte bra och verkligen gjode allt jag bad henne om. Duktiga häst. Medan jag red så sov Max i vagnen vid stallet och min man var i stallet och skodde på vinterskorna på Q. Det gick jätte bra så nu är killarna vinterskodda och så går ju Ettan barfota så hon är redan klar inför vintern. I morgon blir det att rida med Mia. Sista gången innan hon sen ska operera ryggen. Sen får hon inte rida på 6 månader. Jag hoppas på fint väder. Ska även rida Ettan igen i morgon. Hoppas hon är lika fin då som hon var idag i slutet på passet. :)

Av Fru Lundgren - 8 november 2013 07:01

Inatt har jag sovit som en stock. Foten gör inte lika ont idag och jag kan gå på den. Hästarna kom nyss ut i hagen och hundarna fick rastas. Hade trott att Max ville ha mat. Men han väckte bara mig för att senare somna om igen. Bra med en personlig väckare. Haha. Hoppas att denna dag blir bättre en gårdagen. Är sugen att motionera hästarna idag också. Köra killarna och kanske longera/rida Ettan. Men vi får se sen. Ska ju äta middag hos farmor kl 15. Så jag kanske inte hinner med alla hästar idag. :)

Av Fru Lundgren - 7 november 2013 23:51

Denna dag kan gott försvinna. Började bra men har sen gått utför hela dagen. Brännande huvudvärk, trött å slut, tre pigga hästar, regn, bråkat med min man lite och som pricken över i så trampar Ettan mig på foten. Sitter nu med tre tår lite ur led och en blå fot. Älskar mitt jävla liv! Varför kan inget gå som jag vill. Nej nu drar jag täcket över skallen och hoppas att Max sover minst 7 timmar inatt. Natten till idag sov han 11 timmar!!! :O Duktiga unge.
Nej innan jag bryter tummen också för att skriver så ska jag nog sluta och ta å sova. God natt. Hoppas jag kan gå i morgon.

Av Fru Lundgren - 7 november 2013 06:59

Ligger nu här i sängen och väntar på att max ska vakna. Hans mat är klar men han somnade om. Hundarna har nyss fått komma ut och hästarna är redan ute då dom sov ute hela natten. Så jag ska sen gå och ge dom mat. Sov som en sten inatt. Trodde jag inte skulle göra det då jag har lite mycket att tänka på just nu. Men lyckades ändå sova. Tack och lov. :)

Av Fru Lundgren - 6 november 2013 15:53

Jag och min kompis Mia bestämde att fara ut och rida hästarna i detta grymt fint väder. Det kom 5 cm nysnö inatt så nu är allt ljust och då vi skulle rida så kom solen också fram. Mysigt värre. Pajsen var jätte pigg och taggad så han blev besviken att vi bara skrittade. Men Quetcho har bara sommarskor så det var lite halkigt för han att gå. Hade tänkt rida Ettan också men kände att efter gårdagens ridpass med henne så är min rygg inte på topp idag. Så får ta henne i morgon eller i helgen. Ska även sko om Q till vinterskor.

Bjuder på en bild idag på jag, mia och killarna. Fotat har min man gjort. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards