Alla inlägg under maj 2013

Av Fru Lundgren - 22 maj 2013 21:32

Ja där har ni kort om hur min dag varit.. HAHA..

Steg upp idag vid 10 tiden och sen så kom min man hem från hans jobb.. Sen så åkte vi till stan och jag lämnade mina papper på försäkringskassan och så sen for vi till Biltema och köpte kroppar till köket som ska sättas upp.. För nu är köket snart helt klart. SKÖNT!

Sen så åkte vi hemoch tog ut hundarna och lät dom springa en runda i skogen sen gick till stallet. Min man tömkörde Ettan på banan och hon var grymt fin. Fast dom hade lite svårt att förstå varandra. Men med lite hjälp av mig så blev det bättre.. Hon var så grymt fin och hade grymt fina steg. Jag är så stolt över hur fin hon är. Sen så eftera tt ha motionerat henne i ca 35-40 min så bar det av ut att köra Pajsen. Han var het och pigg idag.. Vi mötte många traktorrer och det störde inte han något. Han bryr sig typ inget om tungtrafik. Han var helt slut och svettig efter att vi var klara. Min man som joggade var lika svettig som hästen.. HAHA..


Men innan vi åkte ut med Pajsen så ska jag berätta vad som hände med Bella idag.

Ja jag ska nu berätta vad som hände idag.. Och tyvärr så är detta inte första gången heller.. Jag har nu bara snabb skrivit vad som hänt och kommer inte att gå in på allt hon gjort förut heller...

Jag och min man var ute på gården och så skulle vi fara ut och köra Pajsen. Så jag bad min man att gå och låsa ytterdörren så att vi kunde ge oss av. Och visst det gjorde han. Bella och Tanja låg då i soffan och var instängda själva i tvrummet. Medans Ängla och Smilla var i köket. Men ja i alla fall.. Då får Bella för sig att hon ej ska vara i tvrummet och kastar sig mot ett av fönsterna så att det small till och hon rev ner allt som var där över sig och faller bakåt då fönsterbrädan är så högt upp att hon inte ska kunna ta sig upp i den.. Så min man springer in för att kolla hur det gått med Bella och så säga åt henne att hon ej får göra så.. Detta är inte första gången och då vi har gamla fönster på huset så är vi rädd att en dag kommer Bella kunna tya sig ut ur fönstret.. Vi har testat ha henne i köket också men då fick det inte heller bra.. Så vi kan alltså inte lämna Bella längre hemma och detta gör det svårt för oss för varken jag eller min man kan ta med henne till våra jobb.. Detta gör hon alltså även fast vi motionerat henne..


Sen då till halta jag.. HAHA.. Jag har fått en nerv i kläm bakom höften och det gör ont som fan kan jag gott säga.. Så jag haltar fram och kan inte röra mig så mycket alls.. Ska bli skönt då man slutar jobbet om några dagar så kan man försöka ta det lugnt hemma och hoppas att min kropp kan bli bättre.

Av Fru Lundgren - 21 maj 2013 22:37

 

Jag steg upp idag vid 10 tiden och åt lite sen så efter att jag ätit och rastat hundarna så skuttade jag ut till stallet.. Eller nja jag haltade dit ut.. Har något i kläm bakom höften som gör att jag har grymt ont då jag går. Men fast man har ont så måste ju hästarna få komma ut. Så jag plockade ut Pajsen och tog han till banan och där tömkörde vi i ca 30 minuter. Han var grymt duktig och det är så kul att se han arbeta på. Så fort man berömmer han så sänker han skallen mer och visar upp sig allt han kan.. HAHA. Var tänkt att jag även skulle ta Ettan idag men min höft pallade inte mer då jag ändå skulle jobba nu ikväll. Så jag och min man man tog hundarna till skogen och lät dom leka lite och så sen åkte jag till jobbet. I morgon så är det planeta att ta Ettan till banan och så köra Pajsen i skogen. Så jag hoppas min kropp också är inställd på det.


Såg även att det var en som blivit lite avis på min stora "hundgård" som min man gjort till mina hundar.. Jag tänkte försöka fota den i morgon så ni kan få se hur stor den är. Ska även be min man räkna ut ur stor den är.

Av Fru Lundgren - 20 maj 2013 23:07

Ja i sommar kommer det hända lite nytt med hästarna. Jag har nämligen valt att ta in några medryttare som kommer att ta hand om hästarna nu hela sommaren och så kanske även i vinter. Så nu slipper dom stå så mycket vilket är grymt skönt. Jag kommer senare att avslöja vem som blir dom lyckliga medryttarna blir.   



Jag har idag inte gjort så mycket alls.. For och gav min bror och hans tjej lunch och har sen suttit i telefon för att parata med försäkringskassan om lite strul som blivit där.. SUCK! Så jag väl lyckades prata med dom så vart klockan så mycket att det var som bara hem och äta lite och sen åka till jobbet. Där hard et varit fullt upp idag och jag är verkligen helt död i kroppen nu.. Ska stänga av tv och datorn för att sen gå och sova.. Min skalle är lite död så jag tar nog en tablett också innan jag ska sova så jag slipper ha migrän i morgon. Skulle verkligen inte vara kul!

Av Fru Lundgren - 19 maj 2013 17:59

Jag har nu suttit och sett Sofias Änglar och man kan verkligen inte hålla tårarna borta då man ser det programet. Jag tycker så synd om alla familjer. Jag lider med allt som dom råkat ut för och jag kan bara inte hålla tårarna borta.


Idag har vi varit med hundarna i sandgropen i Drängsmark och låtit dom leka av sig energi. Fast dom var lite trötta då vi igår var i havet och lät dom simma och leka där. Så det blev inte länge i sandgropen.

Sen har man som inte gjort så mycket mer. Vi var ute hela dagen igår så jag är lite trött i kroppen idag. Så det blir att ta det lugnt. Ska sen motionera hästarna ikväll då det inte är så varmt ute.


Igår gick man i vecka 29 så nu är det BARA 11 veckor kvar innan lilla max kommer ut.. LÄNGTAR!!!

Av Fru Lundgren - 17 maj 2013 19:55

Ja för det första så måste jag baar få säga att denna dag varit grymt seg då jag vaknade kl 05:00 av att lilla Max i magen hade hicka och att solen lyste mig i ansiktet.. Så det gick verkligen inte att sova.. Sen då jag väl nästan hade somnat så börjar grannen med att riva ur sitt hus och kasta ner saker från balkongen och ner i containerna som står vid huset. Så det small och levde om. Så då kunde man ju inte  heller sova.. SUCK! Låg kvar i sängen till 10 tiden och då jag sen steg upp så hade jag så grymt ont i skallen. Hoppade i ett par kläder och kastade ut hundarna så dom fick rasta sig och sen så kom min man hem och vi åkte till stan för att luncha med min vän sandra. Sen så satt vi ute i solen och pratade så nu har man blivit lite brun på bröstkorgen så jag funderar om att kanske sola i helgen lite om det nu blir så varmt som dom lovar. Så då kanske man hinner få lite färg i år för en gångs skull..

Sitter nu här i soffan och har nyss varit och ätit med mamma, pappa och min man. Hundarna ligger i soffan och sover. Dom är inte van vid värmen just nu så dom blir fort trötta.

Av Fru Lundgren - 16 maj 2013 11:05

japp nu idag till frukost invigde jag våran utegrupp på altan. Det är första gången jag sitter där ute och min man har aldrig heller suttit där. Så idag då det var så grymt fint väder och varmt ute så passade jag på att sätta mig där och äta lite medans hundarna var ute på gräsmattan eller ja som vi kallar det den stora hundgården för nästan hela baksidan är inhägnad så att hundarna kan vara där och springa utan att kunna komma up på vägen. Det är grymt skönt för då man kan släppa ut dom och veta att dom inte kommer lämna gården.

Idag har jag inga planer. Funderar om att kanske tömköra hästarna på banan eller så tar jag det i morgon. Vi får se. Men i helgen ska jag då försöka motionera dom båda. Min man ska också hjälpa till.

Av Fru Lundgren - 15 maj 2013 11:44

God morgon alla. Hoppas ni sovit gott och kommer få en bra dag. Själv har man sovit som en sten. Vad man idag ska göra det vet jag inte. Hästarna ska få vara lediga och jag ska sen ikväll jobba. Men kanske drar med alla hundar (utom smilla) till skogen och låter dom leka. Synd bara att smilla ej får följa. Men hon måste vara stilla ett tag nu vilket är lättare sakt en gjort. HAHA..

Av Fru Lundgren - 14 maj 2013 22:22

Jag bara känner just nu hur mycket min man betyder för mig. Kärleken ska ju övervinna allt sägs det ju och jag har verkligen fått bevisat att det är sant också. Jag och min man har ju nu varit tillsammans i snart 4 år 6 månader, vi firar snart 4 år som förlovade och 2 år som gifta. Jag kan inte säga att vi haft en dans på rosor i vårat förhållande. Men det är ju genom alla motgångar som man känner sig stark tillsammans. Nu sen jag blev gravid så har verkligen inte gillat min kropp så mycket. Jag känner mig fet, ful och mitt humör kan gå från glad till ledsen på 10 sek. Men trots detta så har min man visat att han ändå älskat mig och att han gör allt för att jag ska må bra. Han har nu börjat rida hästarna åt mig så jag slipper rida dom och sen ligga helt död på soffan. Det värmer att ha en man som han. Han har fått mitt liv att bli så grymt bra och tillsammans så ska vi göra så att våra drömmar blir sanna..

Snart blir vi ju föräldrar till vårat första barn och ja vi båda hoppas att den sen kommer fler barn inom kort..  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards